"Η ΕΘΑ την νέα αγωνιστική χρονιά θα έχει ομάδα στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών"

Tο 11ο επισόδειο του CBF PODCASTS είχε καλεσμένο τον διοικητικό παράγοντα της ΕΘΑ Έγκωμης, Γιώργο Κυπριανού...

Η ενημέρωση:

Το 11ο επεισόδιο του CBF Podcasts είναι εδώ με καλεσμένο τον διοικητικό παράγοντα της ΕΘΑ Έγκωμης, Γιώργο Κυπριανού, ο οποίος μας μιλάει για την αναδιοργάνωση στο κομμάτι των ακαδημιών του γυναικείο τμήματος των «κιτρινόμαυρων» που ξεκίνησε το 2011 και την πορεία του μέχρι σήμερα.

Μάλιστα ο κ. Κυπριανού επιφύλαξε μία μεγάλη έκπληξη που αφορά την ΕΘΑ Έγκωμης και την νέα αγωνιστική περίοδο, η οποία αφορά την επαναδραστηριοποίηση του γυναικείου τμήματος έπειτα από δέκα χρόνια.

«Πέρσι είχε γίνει η σκέψη για την δημιουργία της γυναικείας ομάδας, η οποία θα είναι η βιτρίνα του γυναικείου τμήματος της ΕΘΑ. Φέτος και είναι με μεγάλη χαρά που θα το αναφέρουμε σήμερα μέσα από το CBF Podcasts, η ΕΘΑ την νέα αγωνιστική χρονιά 2019-2020 θα έχει ομάδα που θα αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών», ανέφερε ο κ. Κυπριανού και στην συνέχεια πρόσθεσε.

«Η προσπάθεια για το γυναικείο γίνεται με κάθε σοβαρότητα και η ΕΘΑ θέλει να έχει ένα ανταγωνιστικό τμήμα στο πρωτάθλημα. Έγιναν σκέψεις και δουλειά από την φετινή περίοδο. Είμαστε σε καλό δρόμο. Θα υπάρχουν ανακοινώσεις τις επόμενες μία δύο μέρες. Είμαστε σε προχωρημένο στάδιο επαφών. Θέλουμε μία ομάδα ανταγωνιστική που θα κάνει αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα».

Ακούστε στο 11ο επεισόδιο του CBF Podasts ολόκληρη την συνέντευξη του Γιώργου Κυπριανού, το οποίο παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Αντώνης Κατσαρός.