Πρωταθλήτρια και... ανεβαίνει!

Το Φρέναρος πανηγυρίζει. Η ομάδα της Ολυμπιάδος τη νέα πετοσφαιρική σεζόν 2017-18 θα αγωνίζεται στα σαλόνια της Α Κατηγορίας Ανδρών αφού κατέκτησε το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Β Κατηγορίας. Στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος – 13η αγωνιστική κέρδισε την Παρασκευή στην αίθουσα αθλοπαιδειών «Φώτη Πίττα» στο Φρέναρος το Πανεπιστήμιο 3-0 σετ (25-17, 25-15, 27-25) συγκεντρώνοντας 27 βαθμούς.

Πριν από την έναρξη του αγώνα η Ολυμπιάς σήκωσε το τρόπαιο του πρωταθλητή Β Κατηγορίας αφού έγινε η απονομή από τον πρόεδρο της ΚΟΠΕ Δρ Μιχάλη Κρασιά και τον Γενικό Γραμματέα Γιάννο Προκοπίου. Μετά τη λήξη του αγώνα, οι παίκτες και οπαδοί της Ολυμπιάδος ξέσπασαν σε πανηγύρια ενώ η ομάδα έτυχαν αποθεωτικής υποδοχής στο οίκημα του σωματείου όπου ακολούθησε δεξίωση. Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ Δρ Μιχάλης Κρασιάς, ο γενικός γραμματέας Γιάννος Προκοπίου και ο τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Γιώργος Στεφανίδης. 

Την ομάδα της Ολυμπιάς Φρενάρους απαρτίζουν οι: Στέκας, Χρίστου, Πρωτοπαπά, Αντωνίου, Παπαϊωάννου, Οικονόμου, Κλεάνθους, Ξενοφώντος, Αδάμου, Αγγέλοφ, Γεωργίου. Προπονητής – παίκτης είναι ο Παύλος Κωνσταντίνου και Βοηθός Προπονητή ο Πιέρος Κατσαρής. Έφορος της ομάδας είναι ο Θεόδωρος Μάρκου.

Από ιστοσελίδα ΚΟΠΕ