Στη συμπλήρωση των 40 ετών της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης όλες οι πόλεις κέρδισαν τίτλο. Ένα φοβερό στατιστικό για τα πεπραγμένα της πετόσφαιρας τη σεζόν 2017-18 στις 10 διοργανώσεις της ΚΟΠΕ. Αυτό δείχνει την ποιότητα των ομάδων, αλλά και τη σημασία που δίνουν στο άθλημα.
Συγκεκριμένα, η Λευκωσία κατέκτησε δυο τίτλους με την Ομόνοια να κερδίζει το Κύπελλο ΟΠΑΠ Ανδρών και το Σούπερ Καπ ΟΠΑΠ Ανδρών. Η Λεμεσός πανηγύρισε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Νεανίδων από τον Απόλλωνα. Η Λάρνακα πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών με την ΑΕΚ Λάρνακας. Η Αμμόχωστος πανηγύρισε τρεις τίτλους αφού η Ανόρθωση κατέκτησε το Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας το Σούπερ Καπ ΟΠΑΠ Γυναικών και το πρωτάθλημα Εφήβων.
Επίσης, η Πάφος με το «καμάρι» της τον Παφιακό κατέκτησε τρεις τίτλους δηλαδή τα πρωταθλήματα Ανδρών ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας και ΟΠΑΠ Γυναικών Β Κατηγορίας και Κύπελλο ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Γυναικών.
Από ιστοσελίδα ΚΟΠΕ