Πρωτάθλημα U16 Aνδρών: Πρωταθλητής ο Εθνικός Λ.

Μεγάλη επιτυχία για τον Εθνικό Λατσιών. Η ομάδα U16 πετόσφαιρας αναδεύθηκε πρωταθλήτρια Κύπρου «ντουμπλάροντας» τους τίτλους τη φετινή χρονιά – μετά την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Ανδρών.

Ο πρωταθλητής κρίθηκε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες, αφού ο Εθνικός κέρδισε τον τίτλο με τέσσερεις πόντους διαφορά και συνολικό σκορ 132 – 128. Στον αγώνα της Κυριακής ο Εθνικός επιβλήθηκε με 2-1 σετ επί ης Ανόρθωσης στο «Θεμιστόκλειο».

Το πρώτο σετ ήταν συναρπαστικό αφού η Ανόρθωση προηγήθηκε 24-21, αλλά η ομάδα του Γιώργου Γεωργίου ισοφάρισε 24-24 , αλλά  όμως το σετ κέρδισε η Ανόρθωση με 26-24 και προηγήθηκε  με 1-0 σετ.

Από την αρχή του δεύτερου σετ ο Εθνικός είχε σταθερά το προβάδισμα και κατάφερε να επικρατήσει 25-21 σε 28 λεπτά, ισοφαρίζοντας  τον Τελικό σε 1-1 σετ.

Στο καθοριστικό τρίτο σετ ο Εθνικός Λατσιών αρχικά προηγήθηκε 08-04 για να επιβληθεί με 15-11 κατακτώντας τον τίτλο αφού κέρδισε μέσα στο «Θεμιστόκλειο» με 2-1 σετ.

Η Ανόρθωση ξεκίνησε τον Τελικό με τους: Αλ. Πρωτοψάλτη, Μυλωνάς, Χαραλάμπους, Χρυσοστομίδης, Τρίγγος, Άσπρου με λίμπερο τον Σωκράτους.

Ο Εθνικός Λατσιών έπαιξε με τους: Aντωπόπουλος, Ττέκκης,  Κ. Γεωργίου, Χριστοφορίδης, Λοϊζίδης, Χριστοδούλου με λίμπερο τον Αγγ. Γεωργίου.

Τις απονομές έκαναν ο  Β Αντιπρόεδρος της ΚΟΠΕ Χάρης Καραγιάς με τον Γενικό Γραμματέα Γιάννο Προκοπίου.