Με δυο ομάδες η Κύπρος στο Beach Volley στους Μεσογειακούς

To κυπριακό Βeach Volley θα δώσει το παρόν του στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ταραγόνα που θα διεξαχθούν το διάστημα 28 Ιουνίου – 01 Ιουλίου 2018.

Η Κύπρος θα συμμετάσχει στους αγώνες με δυο ομάδες και συγκεκριμένα τους Δημήτρη Αποστόλου – Βλάντιμιρ Κνέζεβιτς στους Άνδρες και Μανωλίνα Κωνσταντίνου – Μαριότα Αγγελοπούλου στις Γυναίκες. Οι δυο ομάδες συνεχίζουν καθημερινώς τις προπονήσεις τους υπό την καθοδήγηση των ομοσπονδιακών τεχνικών Βαγγέλη Κουτουλέα, Γιάννη Πετρούδη και Κωνσταντίνου Χατζηδαμιανού.

Η αποστολή αναχωρεί για την πόλη της Καταλωνίας τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 με το technical meeting που θα ξεκαθαρίσει το πρόγραμμα των αγώνων να είναι ορισμένο στις 26 Ιουνίου. Οι αγώνες των τουρνουά είναι προγραμματισμένες στις 28, 29 και 30 Ιουνίου.

Η ομάδα των Ανδρών αποτελείται από έμπειρους παίκτες αφού οι Αποστόλου και Κνέζεβιτς παίζουν πολλά χρόνια μαζί Beach Volley με αρκετές επιτυχίες. Ο Δημήτρης Αποστόλου προέρχεται επίσης από τη μεγάλη επιτυχία στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες του Γκόλντεν Κόουστ της Αυστραλίας με την κατάκτηση της 5ης θέσης, μαζί με τον Γεώργιο Χρυσοστόμου.

Όσον αφορά στην ομάδα των Γυναικών το «χρυσό δίδυμο» του κυπριακού Beach Volley Μαριότα Αγγελοπούλου και Μανωλίνα Κωνσταντίνου απέκτησαν τρομερή χημεία μεταξύ τους και είναι ικανές για τη μεγάλη διάκριση. Τα κορίτσια τον περασμένο Απρίλιο απέδειξαν τις μεγάλες δυνατότητές τους με την κατάκτηση της τέταρτης θέσεης στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες του Γκόλντεν Κόουστ της Αυστραλίας.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Βαγγέλης Κουτουλέας ο οποίος ζει καθημερινά τις δυο ομάδες στις προπονήσεις ανέφερε ότι η προετοιμασία κυλά πολύ καλά και οι δυο ομάδες θα είναι έτοιμες για τις υποχρεώσεις στην Ταραγόνα. Ο κόουτς ανέφερε ότι ακόμα δεν γνωρίζουμε τους αντιπάλους μας αλλά οι στόχοι φαίνεται να έχουν οριοθετηθούν αφού στόχος των Ανδρών είναι αρχικά η οκτάδα και των Γυναικών η εξάδα.

Από γραφείο Τύπου ΚΟΠΕ