Μετρούν δυνάμεις στο Πόρετς τα κορίτσια

Την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους σε υψηλό επίπεδο θα έχουν τέσσερεις παίκτριες στο Beach Volley. Η Κύπρος θα συμμετάσχει με δυο ομάδες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αστέρι 1 που θα διεξαχθεί στο Πόρετς της Κροατίας.

Στην παραθαλάσσια πόλη της Κροατίας θα ταξιδέψουν οι Μανωλίνα Κωνσταντίνου με την Ζώγια Κωνσταντοπούλου που θα αποτελέσουν τη μια ομάδα και η Μαριότα Αγγελοπούλου με την Ντάρια Κουσάροβα που θα αποτελέσουν τη δεύτερη ομάδα. Η αναχώρηση θα γίνει στις 02 Ιουλίου 2018 και οι αγώνες στις 5-7 Ιουλίου 2018. Είναι η πρώτη φορά που δυο κυπριακές ομάδες συμμετέχουν στα προκριματικά του Beach Volley σε Αστέρι 1.

Η Αγγελοπούλου και Κουσάροβα βρίσκονται στην πρώτη θέση των προκριματικών και οι Κωνσταντίνου – Κωνσταντοπούλου στην 12η. Οι δυο ομάδες μας έχουν πιθανότητες να μπουν στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά όπου θα μαζέψουν βαθμούς είτε με αποχώρηση ομάδων, είτε περνώντας μια προκριματική φάση.

Σημειώνεται ότι οι Κωνσταντίνου και Κωνσταντοπούλου θα μετρήσουν δυνάμεις και ενόψει του Παγκόσμιου Πανεπιστημιακού που θα διεξαχθεί εντός Ιουλίου.