Ξεκίνημα με εύκολες νίκες των φαβορί

Ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική της πρώτης μέρας των αγώνων μικρών κρατών 2018 CEV SCD Zonal στους οποίους συμμετέχουν 12 ομάδες χωρισμένες σε 4 ομίλους των τριών.

Στον Α΄ Όμιλο συμμετέχουν δύο κυπριακές ομάδες, Κορντούν/Γ.Κωνσταντίνου, Πέτρου/Σμυρίλλη και η ομάδα της Ελλάδας (Μαναβή/Τσοπούλου).

Η ελληνική ομάδα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, η οποία πρώτη φορά διεξάγεται στην Κύπρο, νίκησε με 2-0 σετ (21-4, 21-8) την κυπριακή ομάδα των Κορντούν/Γ.Κωνσταντίνου σε ένα αγώνα που είχε διάρκεια 30 λεπτά.

Στον Β΄Ομιλο συμμετέχουν δύο κυπριακές ομάδες, Σιακίδου/Χατζηδημητρίου, Λαμπασκή/Γιαννάκκου και η ομάδα από την Σκωτία (Κούτς/Μπίτι).

Η ομάδα της Σκωτίας άνοιξε την αυλαία των αγώνων του Β΄Ομίλου κερδίζοντας με 2-0 σετ (21-8, 21-7) τις Λαμπασκή/Γιαννάκκου σε 28 λεπτά.

Στον Γ΄Όμιλο συμμετέχουν δύο κυπριακές ομάδες, Αγγελοπούλου/Κωνσταντίνου, Αντωνίου/Λάσπου και η ομάδα από την Ιρλανδία, Χαλπίν/Μόλλοϊ.
Στον αγώνα του ομίλου που διεξήχθη Μανωλίνα και Μαριώτα επικράτησαν εύκολα των Αντωνίου/Λάσπου με 2-0 σετ (21-3, 21-6) σε 22 λεπτά.

Στον Δ΄Όμιλο συμμετέχουν τρείς κυπριακές ομάδες, Γκουσάροβα/Κωνσταντοπούλου, Κ.Γιασουμή/Α.Γιασουμή και Καμπέρη/Χατζηκωστή.

Στον τέταρτο αγώνα της πρώτης μέρας το δίδυμο Γκουσάροβα/Κωνσταντοπούλου επικράτησε εύκολα των Καμπέρη/Χατζηκωστή με 2-0 σετ (21-6, 21-11) σε 26 λεπτά.

Όλα τα αποτελέσματα εδώ:  https://www.cev.eu/beach/limassol.html

Στη φωτογραφία φάση από τον αγώνα Γκουσάροβα/Κωνσταντοπούλου – Καμπέρη/Χατζηκωστή όπου η Ντάρια Γκουσάροβα ετοιμάζεται να εκδηλώσει επίθεση.