Αρχή με Νορβηγούς για Σιαπάνη/ Σαββίδη στο Μπρνο

Στον όγδοο όμιλο με αντιπάλους την Νορβηγία, την Αυστρία και την Τσεχία κληρώθηκαν οι Σωτήρης Σιαπάνης και Οδυσσέας Σαββίδης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Beach Volley U18 που διεξάγεται στο Μπρνο της Τσεχίας.

Στην πρεμιέρα τους την Πέμπτη 16 Αυγούστου στις 11:40 το πρωί οι δυο Κύπριοι πετοσφαιριστές αντιμετωπίζουν τους Νορβηγούς Έιβιντ Μπρέκκε και Νίλς Γκιούναρ Ρίνγεν. Την Πέμπτη στις 18:20 οι Σιαπάνης / Σαββίδης θα ξαναπατήσουν την άμμο του ««Sokolske Koupaliste» χωρητικότητας 1000 θέσεων αντιμετωπίζοντας τους Αυστριακούς Λίαμ Οχάγια και Μαξιμιλιάν Σιέντλ σε αγώνα πρόκληση αντιμετωπίζοντας το νούμερο 3 του ταμπλό.

Οι υποχρεώσεις στον Όμιλο θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 17 Αυγούστου απέναντι στους Τσέχους Γιούντριχ Ζαβαντίλ και Γιάκουμπ Σέπκα.

Οι δυο Κύπριοι αθλητές σε δηλώσεις τους εμφανίζονται πεπεισμένοι ότι μπορούν να περάσουν στους νοκ – άουτ αγώνες με οδηγό την πορεία τους στο Πανευρωπαϊκό U22 στη Λετονία και τον αποκλεισμό στις λεπτομέρειες.

Λεζ. Σωτήρης Σιαπάνης και Οδυσσέας Σαββίδης (σ.σ. εδώ υποδέχεται την μπάλα) αρχίζουν τους αγώνες τους το πρωί της Πέμπτης απέναντι στους Νορβηγούς.