Πλώρη για πρόκριση για Σιαπάνη/Σαββίδη – Σπουδαία νίκη με Αυστριακούς

Θυμίζοντας τις εμφανίσεις τους στο Πανευρωπαϊκό U20 στην Άναπα της Ρωσίας οι Σωτήρης Σιαπάνης και Οδυσσέας Σαββίδης μετά από παλικαρίσια εμφάνιση κέρδισαν το απόγευμα της Πέμπτης 16 Αυγούστου 2018 τους Αυστριακούς Λίαμ Οχάγια και Μαξιμιλιάν Σιέντλ με 2-1 σετ και έβαλαν πλώρη για πρόκριση στους νοκ – άουτ αγώνες του Μπρνο.

Οι δυο παίκτες ήταν εντυπωσιακοί και συνεπείς στο ραντεβού τους, ενώ με τη νίκη τους έβαλαν από κάτω τους Αυστριακούς που μετρούν δυο ήττες με 1-2 σετ. Στο πρώτο σετ ο αγώνας ήταν ντέρμπι με τους Οχάγια και Σέντλ να κερδίζουν 19-21. Οι Σιαπάνης και Σαββίδης ήταν εντυπωσιακοί στο δεύτερο σετ και παίζοντας εκπληκτικά κέρδισαν με 21-07 ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο τάι – μπρέικ που θα κρίνονταν τα πάντα έγινε φοβερό ντέρμπι με τους παίκτες μας να κερδίζουν 15-12 και τη σπουδαία νίκη με 2-1 σετ σε 42 λεπτά αγώνα.

Ο όγδοος Όμιλος του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 ολοκληρώνεται την Παρασκευή 17 Αυγούστου όπου στις 17:30 στο κεντρικό γήπεδο του του «Sokolske Koupaliste» θα αντιμετωπίσουν τους Τσέχους Γιούντριχ Ζαβαντίλ και Γιάκουμπ Σέπκα σε αγώνα πρόκρισης. Οι Τσέχοι έκαναν το δυο στα δυο αφού το απόγευμα της Πέμπτης κέρδισαν τους Νορβηγούς Έιβιντ Μπρέκκε και Νίλς Γκιούναρ Ρίνγεν (σ.σ. μας κέρδισαν το πρωί) με 2-1 σετ (26-24 οι Τσέχοι, 21-07 οι Νορβηγοί, 15-06 οι Τσέχοι).

Λεζ. Σιαπάνης και Σαββίδης ήταν εκπληκτικοί κόντρα στους Αυστριακούς και στοχεύουν πρόκριση στο Μπρνο.