Αγώνες... πρόκρισης

Σημαντικούς αγώνες ενόψει της συνέχειας και της πρόκρισής τους στις 24 καλύτερες ομάδες του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 στο Beach Volley που συνεχίζεται στο Μπρνο της Τσεχίας δίνουν το απόγευμα της Παρασκευής οι δυο κυπριακές ομάδες που συμμετέχουν Σωτήρης Σιαπάνης/Οδυσσέας Σαββίδης στους Άνδρες και Ντάρια Γκουσάροβα/Βαλέρια Σιακίδου – Παπακυριακού στις Γυναίκες.

Πρώτες στην άμμο των 1000 θέσεων «Sokolske Koupaliste» θα μπουν στις 14:10 οι Γκουσάροβα και Σιακίδου- Παπακυριακού όπου αντιμετωπίζουν τις Ουγγαρέζες Ζόφια Ρεϊφελί και Ζίτα Ντιβένι σε αγώνα μιας επιλογής. Αυτή τη στιγμή στη βαθμολογία του Α’ Ομίλου η ομάδα μας υπερισχύει μετά από τους αγώνες της Πέμπτης των Ουγγαρέζων αφού είναι τρίτες με +13 πόντους υπέρ 61 έναντι 48. Οι δυο ομάδες συγκέντρωσαν δυο βαθμούς.

Η βαθμολογία
1. Χονζοβίκοβα/Σούλκοβα Τσεχία 4
2. Μπούλτς/Ζντέλαρ Σλόβενία 4
3. Γκουσάροβα/Σιακίδου-Παπακυριακού 2
4. Ρεϊφελί/ Ντιβένι Ουγγαρία 2

Στις 17:30 το απόγευμα για τον όγδοο Όμιλο των Ανδρών οι Σωτήρης Σιαπάνης/ Οδυσσέας Σαββίδης θα παίξουν με τους πολύ καλούς και αήττητους μετά την πρεμιέρα Τσέχους Γιούντριχ Ζαβαντίλ και Γιάκουμπ Σέπκα με στόχο τη νίκη. Ο Λεμεσιανός και ο Παφίτης αθλητές μετά τους δυο πρώτους αγώνες είναι καθαρά στην 3η προνομιούχο για την πρόκριση στους «24» με τρεις βαθμούς και 91 πόντους υπέρ και 83 κατά. Οι δυο πετοσφαιριστές εάν κερδίσουν τους πρωτοπόρους του Ομίλου κυνηγούν καλύτερο πλασάρισμα.

Η βαθμολογία
1.Ζιβαντίλ/Σέπκα Τσεχία 4
2.Μπρέκκε/ Ρίνγκεν Νορβηγία 3
3.Σιαπάνης/Σαββίδης 3
4.Οχάγια/Σιέντλ Αυστρία 2

Από ιστοσελίδα ΚΟΠΕ