Πέρασαν με σπουδαία νίκη Γκουσάροβα/Σιακίδου -Παπακυριακού

Στις 24 καλύτερες ομάδες του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Beach Volley U18 που διεξάγεται στο Μπρνο της Τσεχίας πέρασαν οι Ντάρια Γκουσάροβα/Βαλέρια Σιακίδου –Παπακυριακού.

Σήμερα κέρδισαν το δίδυμο της Ουγγαρίας Ζόφια Ρεϊφελί και Ζίτα Ντιβένι με 2-1 σετ μετά από ένα πολύ δυνατό αγώνα σε 59 λεπτά και τερμάτισαν τρίτες στον Α’ Όμιλο με 4 βαθμούς, ενώ άφησαν τις Ουγγαρέζες εκτός νυμφώνος αφού δεν πέτυχαν νίκη στον Όμιλο.

Στο πρώτο σετ ο αγώνας ήταν ντέρμπι με τις αθλήτριές μας να κερδίζουν 21-19. Οι Ουγγαρέζες επέστρεψαν κερδίζοντας το δεύτερο σετ με 14-21 ισοφαρίζοντας τον αγώνα σε 1-1. Τα πάντα κρίθηκαν στο τάϊ – μπρέικ με τις Ντάρια και Βαλέρια να δείχνουν ψυχικά αποθέματα και να κερδίζουν 15-12 τον αγώνα με 2-1 μαζί και την πρόκριση στους νοκ –άουτ αγώνες του Σαββάτου. Οι δυο Κύπριες που κατέχουν το νούμερο 17 στην κατάταξη θα μάθουν αντίπαλο στην κλήρωση που θα γίνει αργότερα σήμερα.

Στον άλλο αγώνα του Α’ Ομίλου οι Τσέχες νούμερο 1 του ταμπλό Χονζοβίκοβα και Λούσι Σούλκοβα έκαναν άλλο ένα πάρτι κερδίζοντας τις Σλοβένες Καταρίνα Μπουλτς και Νίνα Ζντέζαρ με 2-0 σετ (21-12, 21-12) σε 31 λεπτά τερματίζοντας πρώτες και αήττητες.

Η βαθμολογία Α΄Ομίλου (ΤΕΛΙΚΗ)
1. Χονζοβίκοβα/Σούλκοβα Τσεχία 6
2. Μπούλτς/Ζντέλαρ Σλοβενία 5
3. Γκουσάροβα/Σιακίδου-Παπακυριακού 4
4. Ρεϊφελί/ Ντιβένι Ουγγαρία 3

Φωτογραφία- Η Ντάρια Γκουσάροβα μαζί με την Βαλέρια Σιακίδου – Παπακυριακού πέρασαν στους νοκ – άουτ αγώνες του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 στο Μπρνο.