Νίκησε το ΑΠΟΕΛ με ανατροπή ο Παφιακός!

Σπουδαίο ντέρμπι έγινε στο δεύτερο ημιτελικό του τουρνουά «Ευάγγελος Φλωράκης» στην κλειστή αίθουσα «Αφροδίτη» στην Πάφο μεταξύ του πρωταθλητή της περιόδου 2017-18 «Korantina Homes» Παφιακού και του φιναλίστ του Κυπέλλου ΑΠΟΕΛ.

Μετά από σκληρή μάχη που κράτησε πέραν των δυο ωρών ο «Κorantina Homes» Παφιακός κέρδισε με 3-1 και προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά. Το Σάββατο στις 19:30 η παφιακή ομάδα θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό Π. σε ένα πολύ δυνατό τεστ. Αντίθετα ,το ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί στον μικρό τελικό σε ένα άλλο σπουδαίο αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα στις 17:30.

Το πρώτο σετ ήταν «γαλαζοκίτρινο» με το ΑΠΟΕΛ να επικρατεί 20-25 και να προηγείται με 0-1. Ο «Korantina Homes» Παφιακός αντέδρασε στο δεύτερο σετ, αλλά το ΑΠΟΕΛ ήταν εξίσου ανταγωνιστικό με συνέπεια το θέαμα να φθάσει σε υψηλά επίπεδα. Τελικά, μετά από μάχη ο «Κorantina Homes» Παφιακός επικράτησε με 26-24 ισοφαρίζοντας σε 1-1 τα σετ.

Στο τρίτο σετ ο αγώνας ήταν πανομοιότυπος με το πρώτο αλλά με αντίθετους πρωταγωνιστές αφού οι περσινοί πρωταθλητές επικράτησαν 25-20 ανατρέποντας το σκορ κάνοντας το 2-1 σετ.

Στο τέταρτο σετ η ομάδα της Πάφου κατάφερε να επιβληθεί εκ νέου κερδίζοντας με 25-21 και τον αγώνα με 3-1 σετ και πέρασε στον τελικό του τουρνουά.

Πριν την έναρξη του αγώνα το ΑΠΟΕΛ τίμησε τον «Κorantina Homes» Παφιακό για την κατάκτηση του τίτλου της σεζόν 2017-18.

«Κorantina Homes» ΠΑΦΙΑΚΟΣ (Λ. Ρίστιτς) : Oικονομίδης, Ασπιώτης, Ευσταθίου, Ουϊλιαν, Χους, Κνέζεβιτς – Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου. – Αλλαγές: Ανδρέου.

ΑΠΟΕΛ (Λ. Λοϊζου): Κασαμπαλής, Χάλαντα, Ράμμα, Αβερκίου, Χρυσοστόμου, Γεωργίου – Λίμπερο: Παντελή.

Λεζ. Ο Άκης Ασπιώτης αγωνίστηκε στον ημιτελικό του τουρνουά.