Μπαίνουν οι προδιαγραφές από την Επιτροπή Ανάπτυξης

Στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου θα διεξαχθεί όπως όλα δείχνουν το κάμπινγκ πετόσφαιρας 2019 για τις αναπτυξιακές ηλικίες 10-14 ετών. Η Επιτροπή Ανάπτυξης της ΚΟΠΕ συνήλθε την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018 και συζήτησε εκ νέου το όλο εγχείρημα βάζοντας και τις προδιαγραφές του κάμπ.

Τα μέλη της Επιτροπής Χρίστος Χρίστου και Γιάννος Γεωργίου ανέλυσαν τις ενέργειες που έκαναν για το καμπ από την τελευταία συνάντηση της Επιτροπής που έγινε στις 06 Σεπτεμβρίου 2018 μέχρι σήμερα.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης, Γενικός Γραμματέας της ΚΟΠΕ δρας Γιάννος Προκοπίου εξήγησε τους στόχους του καμπ και ζήτησε να τροχοδρομηθούν το συντομότερο οι επόμενες ενέργειες που θα αποτελέσουν τη βάση του καμπ.

Στόχος είναι να βρεθούν στο καμπ και να προπονήσουν τους συμμετέχοντες οι ομοσπονδιακοί προπονητές Ανδρών και Γυναικών μαζί με τους βοηθούς τους, ενώ θα ληφθεί απόφαση και για τους προπονητές που θα τους στελεχώσουν. Παράλληλα, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν και με άλλες δραστηριότητες, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και παίκτες και παίκτριες των Εθνικών ομάδων που θα παραστούν στο καμπ.

Η επόμενη συνεδρία της Επιτροπής με αντικείμενο το καμπ ορίστηκε την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018.

Λεζ. Στιγμιότυπο από αγώνα αναπτυξιακών ηλικιών την περίοδο 2017-18.