Το πάνω χέρι για Α.Ο. Διόνυσο, Ολυμπιάς Φρ.

Με νίκες των Α.Ο. Διόνυσου και της Ολυμπιάς Φρενάρους άνοιξε τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 η αυλαία του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Ανδρών. Στους πρώτους προημιτελικούς ο Α.Ο. Διόνυσος κέρδισε την Ε.Ν.Α.ΑΘ. με 3-0 και η Ολυμπιάς Φρ. σε ένα πολύ ανταγωνιστικό αγώνα τον ΑΠΟΚ με 3-0 σετ.

Την «μέθυσε» και σε θέση οδηγού ο Α.Ο. Διόνυσος
Το πρώτο βήμα για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών Β Κατηγορίας έκανε ο Α.Ο. Διόνυσος. Στην πρώτη μάχη με την Ε.Ν.Α.ΑΘ. κέρδισε στο Γήπεδο Έμπας με 3-0 σετ.

Οι «μπορντό» της Πάφου ήταν καλύτεροι σε όλο τον αγώνα, κερδίζοντας τα τρία σετ με 25-16, 25-20, 25-17. Πλέον, τα πάντα θα κριθούν στον Άγιο Αθανάσιο την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου με την «κιτρινόμαυρη» ομάδα να διεκδικεί την ανατροπή. Η Ε.Ν.Α.ΑΘ. περνά με νίκη 3-0 ή 3-1 ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση στο «χρυσό σετ». Οι Παφίτες θέλουν δυο σετ για να προκριθούν.

Εξαιρετικός αγώνας
Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι στη Σάλα «Φώτη Πίττα» στο Φρέναρος η Ολυμπιάς Φρενάρους κέρδισε τον πολύ μαχητικό ΑΠΟΚ με 3-0 σετ. Οι «κοκκινόμαυροι» έκαναν το πρώτο βήμα, αλλά οι «φοιτητές» θα πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου στον επαναληπτικό της Πέμπτης.

Η Ολυμπιάς Φρενάρους κέρδισε σε ένα γεμάτο αγώνα, αλλά ο ΑΠΟΚ ήταν πολύ αλλαγμένος σε σχέση με τους αγώνες του πρωταθλήματος και θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την πρόκριση. Τα σετ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες 25-23, 25-23, 25-21. Οι Φρεναρίτες για να προκριθούν θέλουν δυο σετ, ενώ ο ΑΠΟΚ θα κυνηγήσει αρχικά τη νίκη με 3-1 και 3-0 για να κριθούν τα πάντα στο «χρυσό» σετ.