Βγαίνει η τετράδα

Ο Φοίνικας Πύλας θα μάθει το βράδυ της Πέμπτης 17 Ιανουαρίου 2019 τις άλλες τρεις ομάδες που θα συμπληρώσουν το «καρέ» των ημιτελικών. Οι τρεις αγώνες που θα διεξαχθούν θα κρίνουν τις ομάδες που θα προκριθούν.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο αγώνας Ε.Ν. Αγ. Αθανασίου – Α.Ο. Διόνυσου στο Γυμνάσιο Αγ. Αθανασίου με τους Παφίτες που θέλουν δυο σετ να έχουν το προβάδισμα μετά το 3-0 που κέρδισαν τη Δευτέρα στην έδρα τους στον πρώτο αγώνα. Ο αγώνας αρχίζει στις 20:00.

Εξάλλου, το παιχνίδι Ολυμπιάδα Νεαπόλεως – Ε.Ν. Παραλιμνίου στη Σάλα «Νεάπολη – Επιστροφή» «ιντριγκάρει» έστω και εάν οι «βυσσινί» καθάρισαν τον πρώτο αγώνα την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019. Η προσφυγική ομάδα θα κυνηγήσει νίκη 3-0 ή 3-1 για να οδηγήσει την πρόκριση στο «χρυσό» σετ. Ο αγώνας αρχίζει στις 19:30.

Παράλληλα, στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου ο ΑΠΟΚ που έδειξε εξαιρετικά στοιχεία στον πρώτο αγώνα της Δευτέρας θα κυνηγήσει την ανατροπή απέναντι στην Ολυμπιάς Φρενάρους που έχει το «πάνω χέρι» μετά τη νίκη 3-0 στον αγώνα της Δευτέρας. O αγώνας αρχίζει στις 19:30.