Φαβορί και επικίνδυνες αποστολές

Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι, αλλά με τρεις αγώνες που έχουν το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον, άλλωστε, θα διανύσουμε την 13η – προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, συνεχίζεται την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019 το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών. Το μεγάλο ενδιαφέρον επικεντρώνεται όμως στον αγώνα Τεχνοοικία ΑΕΚ – Ολυμπιάδα Ν. που θα διεξαχθεί στο «Κίτιον» την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019.Αναλυτικά:

AΝΟΡΘΩΣΗ- «Κorantina Homes» ΠΑΦΙΑΚΟΣ (Ώρα Έναρξης 20:00)
Η Ανόρθωση που δεν σταματά πουθενά θα επιδιώξει να πετύχει άλλη μια νίκη για να εξασφαλίσει την πρωτιά στην ρέγκιουλαρ – σίζον. Η «Μεγάλη Κυρία» βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση και θα επιδιώξει να το επιβεβαιώσει και την Τρίτη. Ο κόουτς Αλ. Μπόσκοβιτς έχει μπόλικες επιλογές και θα επιδιώξει να πάρει σε άλλο ένα αγώνα το καλύτερο από τις παίκτριές του.

Ο «Korantina Homes» Παφιακός που κάνει αξιοθαύμαστη πορεία θα πάει στη Λευκωσία για να φανεί ανταγωνιστικός και εάν το επιτρέψουν οι συνθήκες να πάρει ό,τι μπορεί περισσότερο.

ΣΑΛΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. – Robo Markets ΑΕΛ (Ώρα Έναρξης 20:00)
Επικίνδυνη έξοδο στη Δερύνεια, θα κάνει η τρίτη πλέον στη βαθμολογία Robo Markets ΑΕΛ αντιμετωπίζοντας την Αναγέννηση. Οι «γαλαζοκίτρινες» θα επιδιώξουν άλλο ένα τρίποντο για να εκμεταλλευτούν και οτιδήποτε συμβεί στο ντέρμπι της Λάρνακας την Πέμπτη μεταξύ Τεχνοοικία ΑΕΚ – Ολυμπιάδα.

Από την άλλη, η Αναγέννηση που είναι 7η θέλει να κερδίσει ώστε στη μάχη που κάνει με το ΘΟΙ Αυγόρου να βγει κερδισμένη.

«ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ»: AΠΟΛΛΩΝ – ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ (Ώρα Έναρξης 20:00)
Ο Απόλλων θα επιχειρήσει να πάρει το τρίποντο ώστε να έχει τις δυνατότητες εισόδου στην τετράδα, έστω και στο φινάλε της κανονικής περιόδου. Σαφώς και οι «γαλάζιες» ενδιαφέρονται για το αποτέλεσμα στη Λάρνακα την Πέμπτη.

Το ΘΟΙ θα πάει στη Λεμεσό για να παλέψει, θέλοντας σαφέστατα το κέρδος, αφού τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής το έριξαν στην 8η θέση.

«ΚΙΤΙΟΝ»: ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. (Πέμπτη – 20:30)
Mεγάλη μάχη προβλέπεται στο «Κίτιον», αφού η Τεχνοοικία ΑΕΚ θέλει να σφραγίσει τουλάχιστον τη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια, η δε Ολυμπιάδα Νεαπόλεως την τετράδα.

Η Τεχνοοικία ΑΕΚ εμφανίζει μια σταθερότητα το τελευταίο διάστημα και δεν θέλει να πέσει στην παγίδα της προσφυγικής ομάδας. Από την άλλη, η Ολυμπιάδα πάει με μεγάλη αισιοδοξία στη Λάρνακα για το διπλό. Τις τελευταίες ημέρες ενισχύθηκε με την Ελλαδίτισσα ακραία, πρώην του Ολυμπιακού Ασημίνα Νικολογιάννη.

Η βαθμολογία (12η αγωνιστική)
1. Ανόρθωση (σε 11 αγώνες) 33-03 33
2. Τεχνοοικία ΑΕΚ 29-09 27
3. Robo Markets ΑΕΛ (σε 11 αγώνες) 27-11 25
4. Ολυμπιάδα Ν. 24-24 19
5. Απόλλων 18-24 16
6. Korantina Homes Παφιακός 17-26 13
7. Αναγέννηση Δερύνειας 10-35 04
8. ΘΟΙ Αυγόρου 09-35 04