Πρεμιέρα στη β΄ φάση με ματσάρες

Η έναρξη των μεγάλων παιχνιδιών που θα κρίνουν τον τίτλο στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών σηματοδοτείται την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019 με την έναρξη της δεύτερης φάσης.

Όμιλος τίτλου (1-4)

«ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ»: ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Η πρωτοπόρος Ανόρθωση μετά την ήττα του εξ αναβολής αγώνα με την Robo Markets ΑΕΛ ταξιδεύει στη Λεμεσό όπου στην «Απόλλων Αρένα»  θα αντιμετωπίσει τον τέταρτο (σ.σ. τρύπωσε την τελευταία αγωνιστική της ρέγκιουλαρ σίζον) Απόλλωνα. Οι πρωτοπόρες θα κυνηγήσουν με πάθος τη νίκη για να μην μπουν σε περιπέτειες. Ο Απόλλων θέλει στο σπίτι του να κάνει τη ζωή δύσκολη στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Ο αγώνας αρχίζει στις 20:00

ΣΑΛΑ ΑΕΛ: Robo Markets ΑΕΛ – Τεχνοοικία ΑΕΚ

Το ματς της πρώτης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης – 15ης συνολικά, θα γίνει στη Σάλα της ΑΕΛ όπου η Robo Markets ΑΕΛ υποδέχεται την Τεχνοοικία ΑΕΚ. Οι δυο ομάδες θα κυνηγήσουν την Ανόρθωση μέχρι τέλους και θέλουν το τρίποντο. Μόνο και μόνο ότι μετρούν από μια νίκη και μάλιστα εκτός έδρας στην ρέγκιουλαρ σίζον προϊδεάζει για μεγάλο αγώνα. Στα πλάνα των Λεμεσιανών επανέρχεται η Σλοβένα ακραία Σάρα Βάλεντσιτς που δεν έπαιξε με την Ανόρθωση, αφού δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής.

Ο αγώνας αρχίζει στις 20:00

H βαθμολογία

1.       Ανόρθωση 41-06 40

2.       Τεχνοοικία ΑΕΚ 35-10 33

3.       Robo Markets ΑΕΛ 34-17 30

4.       Απόλλων 24-27 21

Οι μάχες της σωτηρίας

Όμιλος διαβάθμισης (5-8)

ΣΑΛΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΑΠ.

Μεγάλος αγώνας αναμένεται στη Σάλα Δερύνειας. Η Αναγέννηση Δερ. εάν θέλει να σωθεί πρέπει από την πρώτη αγωνιστική της Β Φάσης να πάρει τρίποντα αλλιώς… Η Ολυμπιάδα που έμεινε την τελευταία αγωνιστική της ρέγκιουλαρ – σίζον εκτός της τετράδας, πάει στη Δερύνεια για το τρίποντο ώστε να μην μπει σε τυχόν περιπέτειες.

Ο αγώνας αρχίζει στις 20:00

ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΥΓΟΡΟΥ: ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ – Korantina Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ

Ματς ορόσημο για τη σωτηρία θα γίνει στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου. Το ΘΟΙ ξέφυγε στην 7η θέση και με μια νέα νίκη βάζει σε σκέψεις και τις Παφίτισσες. Σαφώς οι «μελανόλευκες» θέλουν το τρίποντο ώστε να εκμεταλλευτούν και τα όσα θα γίνουν στη Δερύνεια. Από την άλλη, οι Παφίτισσες πάνε στην άλλη άκρη της Κύπρου για τη νίκη ώστε να αφήσουν πολύ μακριά την ομάδα των Κοκκινοχωριών.

Ο αγώνας αρχίζει στις 20:00

H βαθμολογία

1.Ολυμπιάδα Ν. 24-30 19
2. Κorantina Homes Παφιακός 13
3.ΘΟΙ Αυγόρου 14-38 08
4. Αναγέννηση Δερ.11-41 -04