Συγκατοίκηση στην κορυφή για Πανεπιστήμιο Κύπρου και Λευκωσίας

 

Με 3-0 σετ και σχετικά εύκολα επικράτησε το Πανεπιστήμιο Κύπρου του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου και έκανε δύο τις νίκες του πιάνοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και αναμένεται να δούμε εκπληκτική συνέχεια.

Με περισσότερα αυτοπεποίθηση μπήκαν τα κορίτσια Πανεπιστημίου Κύπρου στον αγώνα και παίζοντας εξαιρετικό βόλεϊ πήραν πολύ νωρίς το προβάδισμα κλείνοντας το σετ με 25-8 μόλις μέσα σε 18 λεπτά κάνοντας το 1-0.

Στο δεύτερο σετ και παρά το γεγονός ότι οι παίκτριες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου αντέδρασαν δεν τα κατάφεραν να ισοφαρίσουν το σετ αφού οι γηπεδούχοι συνέχισαν την καλή τους παρουσία κερδίζοντας και το δεύτερο σετ με 25-13 γράφοντας το 2-0.
 
Το τελευταίο σετ ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα αφού το 2-0 επίδρασε θετικά για τις παίκτριες του Πανεπιστημίου Κύπρου ενώ δεν έδινε περιθώρια αντίδρασης των αντιπάλων που υπέκυψαν τελικά με 25-11 χάνοντας με 3-0 σετ .

Με την νίκη του αυτή το Πανεπιστήμιο Κύπρου έπιασε στην κορυφή το πανεπιστήμιο Λευκωσίας και αναμένεται συναρπαστική συνέχεια.