3η – 4η θέση: Το σιρκουϊ πάει στη Δερύνεια – Τα δεδομένα

To σιρκουϊ των αγώνων για την κατάκτηση της 3ης θέσης συνεχίζεται. Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019,στις 20:00 η σειρά ΑΠΟΕΛ – Αναγέννησης Δερύνειας ή Αναγέννησης Δερύνειας – ΑΠΟΕΛ μεταφέρεται στη Σάλα Δερύνειας.

Μετά τη νίκη της Αναγέννησης την Παρασκευή με 1-3 στο Λευκόθεο, το προβάδισμα ανήκει πλέον με 2-1 νίκες στους «πράσινους». Πιθανή νίκη της Αναγέννησης δίνει στην ακριτική ομάδα ισχυρό προβάδισμα για την 3η θέση. Από την άλλη, το ΑΠΟΕΛ θα πάει στη Δερύνεια με στόχο την ισοφάριση, αφού οι «γαλαζοκίτρινοι» διεκδικούν μετά από 19 χρόνια με αξιώσεις την 3η θέση. Σημειώνεται ότι η 3η θέση κρίνεται στις τέσσερεις νίκες.

Η κατάκτηση της 3ης θέσης ίσως αποβεί προνομιούχος αφού εάν η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία δώσει και άλλη ευρωπαϊκή θέση στην Κύπρο Αναγέννηση ή ΑΠΟΕΛ θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο CEV Challenge Cup.

Oι δυο ομάδες ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους την Κυριακή. Ο κόουτς της Αναγέννησης Γιόβαν Μέλκα ίσως αρχίσει με τους: Τόφιας, Κοσλόφσκι, Καραγιάννης, Τοντόροβιτς, Αποστόλου, Αργκίλαγος – Λίμπερο: Αντωνίου.

Ο Λούης Λοϊζου για το ΑΠΟΕΛ θα παρατάξει την κλασσική του εξάδα με τους: Κασαμπαλής, Δημητρίου, Χρυσοστόμου, Γεωργίου, Χάλαντα, Νίκιτιν – Λίμπερο: Παντελή.

Λεζ. Χάλαντα, Κασαμπαλής και Δημητρίου είναι βασικοί πυλώνες του ΑΠΟΕΛ.

Τι έγινε φέτος

Οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν τρεις φορές τη σεζόν 2018-19 ως εξής: Tην 3η αγωνιστική το ΑΠΟΕΛ κέρδισε στο Λευκόθεο με 3-0. Την 10η αγωνιστική η Αναγέννηση απάντησε στη Σάλα Δερύνειας με 3-2. Στον πρώτο αγώνα για τις θέσεις 3-4 η Αναγέννηση κέρδισε στο Λευκόθεο με 1-3 .