Δικό της και το ΚΥΠΕΛΛΟ! (φώτος)

Η Ιnvisalign ΑΕ Καραβά τα πήρε όλα. Η προσφυγική ομάδα μετά το πρωτάθλημα κατέκτησε και το Κύπελλο ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Γυναικών κερδίζοντας με 0-3 σετ στον Τελικό του φάϊναλ – φορ τον Αθλητικό Πανεπιστημιακό Όμιλο Κύπρου.

Οι νταμπλούχες ήταν κυρίαρχες στον αγώνα και κέρδισαν σε 1 ώρα και 15 λεπτά. Ο ΑΠΟΚ προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει πέραν του πρώτου σετ.

Η Ιnvisalign ΑΕ Καραβά πήρε το ψυχολογικό προβάδισμα αφού στο πρώτο σετ επιβλήθηκε με 21-25 και προηγήθηκε με 0-1 στον Τελικό. Το σετ ήταν πραγματικό ντέρμπι με τις «ροζ» να προηγούνται με βραχεία κεφαλή 17-19. Η Ανδριάνα Πασιαλή με άσο έβαλε βάσεις νίκης για την ομάδα της αφού αύξησε το σκορ για τις πρωταθλήτριες σε 21-24 για να ολοκληρωθεί το σετ σε 21-25 σε 28 λεπτά.

Οι πρωταθλήτριες μπήκαν πολύ δυνατά στο δεύτερο σετ και με τα πολύ καλά σέρβις προηγήθηκαν 04-11 αφού χάλασαν την υποδοχή του ΑΠΟΚ. Η παρουσία της  Κατερίνας Γεωργίου στο σέρβις βοήθησε την ομάδα του Αθλητικού Πανεπιστημιακού Ομίλου Κύπρου να μειώσει στους τρεις  08-11. Ωστόσο, η συνέχεια άνηκε εξ ολοκλήρου στην Invisalign ΑΕ Καραβά που κέρδισε όλες τις μάχες και με τις έμπειρες Γεροσίντσκι, Πέτροβα και Σίσκου καθάρισε με 14-25. Το 0-2 ήταν γεγονός στον Τελικό.

Συγκινήσεις πρόσφερε το τρίτο σετ στα αρχικά του στάδια. Ο ΑΠΟΚ με αιχμή το σέρβις προηγήθηκε 03-01, αλλά σταδιακά η Invisalign ΑΕ Καραβά ανέβηκε και έφερε τον αγώνα στα μέτρα της. Η προσφυγικη ομάδα ξέφυγε 08-14. Η Invisalign ΑΕ Καραβά ξέφυγε και άλλο  08-19 και άγγιξε το Κύπελλο. Ο ΑΠΟΚ με προσπάθειες της Ελεάνας Πέτρου μείωσε αλλά τελικά οι πρωταθλήτριες κέρδισαν με 15-25 και κατέκτησαν το νταμπλ με νίκη 0-3 σετ.

Τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ δρ Μιχάλης Κρασιάς και ο Α Αντιπρόεδρος δρ Κώστας Κωνσταντίνου.