«Η Κύπρος μπορεί να τα καταφέρει/Ο κόσμος να είναι εκεί»

Από τον πρώτο και ιστορικό αγώνα της Εθνικής Γυναικών ενόψει του Silver League απέναντι στην Εθνική Ισραήλ δεν θα μπορούσε να λείψει η αρχηγός Άντρη Ιορδάνους. Η έμπειρη κεντρικός με τις σπουδαίες παραστάσεις μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ για την πρώτη συμμετοχή της Εθνικής σε αυτή τη σπουδαία διοργάνωση.

Η Άντρη αρχικά μίλησε για τον αγώνα του Σαββάτου με το Ισραήλ αναφέροντας ότι «πρέπει να είμαστε προσγειωμένες τόσο εμείς όσο και η ομάδα γενικότερα. Εμπιστεύομαι τον προπονητή μας ο οποίος έδειξε με τον τρόπο του ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η αισιοδοξία μεγαλώνει από το γεγονός ότι επέστρεψαν κάποιες παίκτριες που απουσίαζαν, άρα η ομάδα μας ενισχύθηκε, ενώ θεωρώ ότι οι αντίπαλοι δεν μας ξέρουν. Από την άλλη, βλέπω ότι το παιχνίδι διαφημίζεται μέσω των social media, άρα ευελπιστώ ότι ο κόσμος θα είναι εκεί».

Mιλώντας για τη σειρά των αγώνων με Ισραήλ, Γεωργία και Ρουμανία, η αρχηγός της Εθνικής ανέφερε ότι «στον Όμιλό μας ξεχωρίζει η Ρουμανία, αλλά εμείς θέλουμε στον κάθε αγώνα να παίξουμε καλά και εφόσον έλθει η νίκη καλώς. Εγώ θέλω να μπω στο γήπεδο για να κερδίσω. Θεωρώ ότι ο κόσμος και οι φίλοι του βόλεϊ πιστεύουν πολύ σε εμάς ενώ οι νεαρές παίκτριές μας ανεβαίνουν».

Όσον αφορά στις επόμενες υποχρεώσεις και τους ΑΜΚΕ που ακολουθούν η Άντρη ανέφερε ότι «υπάρχει μια κατάσταση με συνεχείς αγώνες, αλλά πρέπει να το συνηθίσουμε αφού αυτό θα το ζούμε μέχρι τις 18 Ιουνίου».

Η αρχηγός της Εθνικής ανέφερε ότι «είμαστε η βασίλισσα των ΑΜΚΕ και θα προσπαθήσουμε πάλι για το χρυσό μετάλλιο αφού είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα έστω και εάν αγωνίζεται το Μαυροβούνιο. Ωστόσο, δίνουμε έμφαση στον αγώνα του Σαββάτου με το Ισραήλ και αυτό σκεφτόμαστε».

Το τελευταίο μήνυμα αφορά τον κόσμο με την Άντρη Ιορδάνους να καλεί τον κόσμο να παρευρεθεί στον αγώνα και να υποστηρίξει την Εθνική. Χαρακτηριστικά, είπε ότι «παίζουμε για το εθνόσημο και ο κόσμος πρέπει να είναι εκεί να μας υποστηρίξει. Δεν μπορεί ένα γήπεδο των δυο χιλιάδων θεατών να μην γεμίσει».