ΗΤΤΑ… και αντίο στα court για τον Μάρκο!

Ο Μάρκος Παγδατής που έβαλε την Κύπρο στον χάρτη του τένις ηττήθηκε από τον Ματέο Μπερετίνι στον δεύτερο γύρο του Wimbledon στον αγώνα που έμελλε να είναι ο τελευταίος της επαγγελματικής του καριέρας!

Ο πρωταθλητής μας ηττήθηκε με 6-1, 7-6(4), 6-3 από τον Ιταλό και κέρδισε το χειροκρότημα όλων για την προσπάθειά του. Αποχαιρετά τα courts ως Νο.135 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά είναι... κορυφή στις καρδιές όλων των φίλων του τένις!. 

Ο τελικός του Australian Open κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ το 2006 και η παρουσία του στα ημιτελικά του Wimbledon την ίδια χρονιά ήταν τα μεγαλύτερα «παράσημα» μίας πολύ σπουδαίας καριέρας. Ο Κύπριος τενίστας που ανακοίνωσε την αποχώρησή του πριν την έναρξη του βρετανικού major έφτασε μέχρι το Νο.8 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ κατέκτησε τέσσερις ATP τίτλους.

Παρότι ήταν ολοφάνερο ότι δεν ήταν στην καλύτερη σωματική κατάσταση, πάλεψε μέχρι τον τελευταίο πόντο κόντρα στον φορμαρισμένο Μπερετίνι, ωστόσο ήταν αδύνατον να χτυπήσει τη νίκη...

Το διασκέδασε, όμως, «έπαιξε» και με τους φιλάθλους στην εξέδρα και σίγουρα ήταν ένα φινάλε που και ο ίδιος ήθελε, σε μια από τις πιο αγαπημένες του διοργανώσεις...

Θα τον θυμούνται όλοι για το πολύ μεγάλο τένις του, αλλά και για το υπέροχο χαμόγελό του, που δεν έχασε ποτέ, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές του!