Σε εξέλιξη το Παγκύπριο Τουρνουά Dolphin Troodos Hotel 2015 – Grade 3. Ολοκληρώνεται το Σάββατο 15 Αυγούστου με τον τελικό του Μονού Ανδρών.
Πραγματοποιείται από 2-15 Αυγούστου το Παγκύπριο Τουρνουά Dolphin Troodos Hotel 2015 – Grade 3, ένας θεσμός που αναβίωσε κατά την περσινή περίοδο και από φέτος είναι ενταγμένο στο επίσημο καλεντάρι της Ομοσπονδίας Αντισφαιρίσεως Κύπρου.
Στο φετινό πρωτάθλημα που πραγματοποιείται στα τρία γήπεδα του ομώνυμου ξενοδοχείου που βρίσκεται στην Πλατεία Τροόδους, συμμετέχουν 47 αντισφαιριστές σε 12 διαφορετικές κατηγορίες. Ήδη την πρώτη εβδομάδα του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκαν οι αγώνες στις κατηγορίες των 10 και 14 ετών.
Κατά την δεύτερη εβδομάδα του πρωταθλήματος θα γίνουν οι αγώνες σε επτά κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης του Μονού Ανδρών, ο τελικός του οποίου είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 15 Αυγούστου τις απογευματινές ώρες.
Κατά την δεύτερη εβδομάδα θα γίνουν οι αγώνες στις κατηγορίες BS12, GS12, BD12, GD12, BS16, MD και MD. Του τελικού του Μονού Ανδρών θα ακολουθήσουν οι απονομές σε όλες τις κατηγορίες.
Τα αποτελέσματα των τελικών των κατηγοριών που πραγματοποιήθηκαν την πρώτη εβδομάδα του πρωταθλήματος έχουν ως ακολούθως:
BS10: Μάνος Κουρρης Vs Παύλος Τρύφων 2-0 (5-4[5], 4-2)
GS10: Μαρίνα Μπαμπαλιούτα Vs Τάνσελ Τσικ 2-0 (4-1, 4-0)
BD10: Μιχάλης Μιχαήλ/Πάυλος Τρύφων Vs Αλέξανδρος Ιωάννου /Γιώργος Πρωτοπαπάς 2-1 (4-5, 4-0, 10-6)
BS14: Πόλυς Κουρσάρος Vs Ανδρέας Μιλτιάδου 2-1 (6-2, 4-6, 7-6[2])
BD14: Παντελεήμων Καμηλαράς /Ανδρέας Μιλτιάδου Vs Μαρίνος Κοντός /Πόλυς Κουρσάρος 2-0 (7-5, 6-1)
Από Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου