Φουλ για τίτλο μετά από 3,5 χρόνια ο Παγδατής!

Ο Παγδατής, Νο. 1 στο ταμπλό του Challenger του Saint-Brieuc, κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησής του με τον Bachinger και πανηγύρισε μια άνετη νίκη, με 6-3, 6-2, την οποία "σφράγισε" σε 65 μόλις λεπτά.

Ο 32χρονος πρωταθλητής, κέρδισε τους 20 από τους 24 πόντους στα πρώτα του σερβίς και έχασε μόνο ένα service game του, στο ξεκίνημα του αγώνα. Το ματς ξεκίνησε με τρια συνεχόμενα break, δυο για τον Μάρκο και ένα για τον Bachinger. Έκτοτε ο Παγδατής δεν απειλήθηκε καθόλου από τη γραμμή του σερβίς και στο 9ο game "έσπασε" ξανά το σερβίς του Γερμανού, για να πάρει το 1ο σετ με 6-3.

Στο 2ο σετ ο Παγδατής έχασε μόνο 3 πόντους από τη γραμμή του σερβίς και έκανε συνεχόμενα break, για να πάρει τα 4 τελευταία games του αγώνα και να ολοκληρώσει την επικράτησή του σε κάτι περισσότερο από μια ώρα.

Στα ημιτελικά του τουρνουά των 50.000 δολαρίων, ο Παγδατής θα αντιμετωπίσει τον Constante Lestienne. O κορυφαίος Κύπριος τενίστας όλων των εποχών, διεκδικεί τον 11ο τίτλο του σε διοργάνωση Challenger και τον πρώτο μετά από 3,5 χρόνια, από τότε που αναδείχθηκε πρωταθλητής στη Γενεύη, τον Οκτώβριο του 2014.

tennisnews.gr