Δεν τα κατάφερε ο Μάρκος

Ο Μάρκος Παγδατής δεν κατάφερε να σταματήσει το αρνητικό του σερί στο χώμα ούτε στη Γενεύη, καθώς ηττήθηκε έπειτα από 2 κλειστά σετ από το Noah Rubin.

Ο Μάρκος έκανε καλό αγώνα, πέτυχε 8 άσους και έσβησε τα 7 από τα 9 break points που αντιμετώπισε, στις πιο κρίσιμες στιγμές όμως δεν είχε αυτό το κάτι παραπάνω για να φτάσει στη νίκη.

Ο 22χρονος Αμερικανός αντίθετα ήταν πολύ αποτελεσματικός στα πιο κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης. Στο 9ο game έσβησε 6 break points και κράτησε το σερβίς του για το 5-4. Το σετ οδηγήθηκε στο tie-break, όπου ο Rubin κέρδισε 5 πόντους στη σειρά και προηγήθηκε με 6-2, για να το κατακτήσει με 7-4.

Και το 2ο σετ ήταν πολύ κλειστό, με τον Παγδατή να προηγείται με 3-0 και με 4-1. Ο Rubin πέρασε στην αντεπίθεση και κατάφερε να κερδίσει 5 games στη σειρά, τα περισσότερα απ' αυτά πολύ κλειστά και με αρκετές ισοπαλίες. Μετά από 1 ώρα και 42 λεπτά, ο Αμερικανός, ο οποίος είχε 10/11 σβησμένα break points, ολοκλήρωσε τη νίκη του.

Ο Μάρκος, συνεχίζοντας να αγνοεί τη νίκη στο χώμα από το Roland Garros του 2016, θα ταξιδέψει στο Παρίσι και θα είναι απευθείας στο κυρίως ταμπλό του Γαλλικού Όπεν και αυτή τη χρονιά.

tennisnews.gr