Στα... μαλακά ο Παγδατής

Από την κλήρωση της Πέμπτης, γνωρίζαμε ότι οι δύο τενίστες θα τεθούν αντιμέτωποι με τενίστες προερχόμενους από τα προκριματικά και 24 ώρες αργότερα, οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μάρκος Παγδατής γνωρίζουν πλέον και τα ονόματα των αντιπάλων τους.

Ενώ πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος όταν παίζεις με έναν παίκτη που έχει ρυθμό αγώνα και τίποτα ουσιαστικά να χάσει, οι δύο τενίστες μάλλον ικανοποιημένοι πρέπει να έμειναν από την κλήρωση καθώς απέφυγαν αρκετά δυνατότερα ονόματα από αυτά που τους έτυχαν.

Ξεκινώντας, λοιπόν, με τον Στέφανο, έπεσε πάνω στον 20χρονο Ισπανό, Κάρλος Ταμπερνέρ, Νο194 στον κόσμο, έναν τενίστα έχει δώσει μόλις δύο ματς φέτος στην ATP World Tour αγωνιζόμενος περισσότερο στα Challenger τουρνουά με καλύτερη κατάταξη τη θέση Νο175.

Η είσοδος στο βασικό ταμπλό του Ρολάν Γκαρός είναι το καλύτερό του αποτέλεσμα σε Slam και δεν το συζητάμε καν ότι ο Στεφ, παρότι ένα χρόνο μικρότερος, έχει πολύ περισσότερες παραστάσεις αλλά και ταλέντο από τον αντίπαλό του αν και μένει φυσικά να αποδειχτεί αυτό και στο κορτ.

Θυμίζουμε ότι, σε περίπτωση νίκης, παίζει στον δεύτερο γύρο λογικά με τον Ντομινίκ Τιμ, έναν τενίστα που έχει κερδίσει πριν λίγο καιρό στο χώμα!

Οπως έτυχε στον Στέφανο ένας τενίστας ηλικιακά της σειράς του, το ίδιο ισχύει και για τον Μάρκο Παγδατή που έπεσε πάνω στον Σαντιάγο Χιράλντο!

Ο 31χρονος τενίστας βρίσκεται σε κάθετη πτώση όσον αφορά στην καριέρα του, στο Νο312 πλέον, όμως, είναι ένας παίκτης που έχει φτάσει μέχρι το Νο28 στον κόσμο, έχει πάρα πολλές παραστάσεις από το τουρ, και δύο τελικούς στο χώμα με σημαντικότερο τη Βαρκελώνη το 2014.

tennis24.gr