Η κλήρωση του Παγδατή στην Τουρκία

Με υψηλές προσδοκίες πηγαίνει να αγωνιστεί στην Αττάλεια ο Μάρκος Παγδατής, στο πρώτο και… τελευταίο ουσιαστικά τουρνουά προετοιμασίας για τον ίδιο, πριν το τρίτο Grand Slam της σεζόν στα γήπεδα του All England Club.

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της διοργάνωσης στο ξενοδοχείο Kaya Palazzo Belek στην πόλη της Τουρκίας, με τον πρωταθλητή μας να βλέπει τον εαυτό του να τοποθετείται στο πάνω μέρος του ταμπλό.

Εκεί, βρίσκονται και το Νο1 του ταμπλό και περσινός φιναλίστ του θεσμού Αντριάν Μαναρινό, αλλά και το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου φέτος και Νο4 του ταμπλό, Γκαέλ Μονφίς.

Ο Μάρκος θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο έναν παίκτη προερχόμενο από τα προκριματικά, με τις πιθανότητες να είναι με το μέρος του. Στην φάση των “16” όμως, αν προκριθεί, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει τον Γκαέλ Μονφίς.

Ο Γάλλος περνάει με bye τον 1ο γύρο του θεσμού και θα περιμένει τον Παγδατή στον 2ο γύρο για ένα ενδεχόμενο μεγάλο ντέρμπι, μιας και οι δυο αθλητές είναι από τα δυνατά ονόματα του ταμπλό.

Από εκεί και πέρα, όποιος προκριθεί θα παίξει με έναν εκ των Ρόμπιν Χάασε και Γκιγιέρμο Γκαρσία Λόπεζ στα προημιτελικά, ενώ πιθανός αντίπαλος στα ημιτελικά για τον Μάρκο, αν καταφέρει να φτάσει εκεί και να υπερασπιστεί τους πόντους που κατέκτησε πέρσι στην Αττάλεια, είναι ο Αντριάν Μαναρινό, με τον Φλοριάν Μάγιερ να είναι επίσης στο bracket του Γάλλου.

Πηγή: tennis24.gr