Φανταστικός Παγδατής και μεγάλη νίκη!

Ο Μάρκος Παγδατής έκανε έναν φανταστικό αγώνα, κέρδισε μέσα σε 78 λεπτά τον Frances Tiafoe με 2-0 σετ και προκρίθηκε στην τελική 8άδα του BB&T Atlanta Open στην Ατλάντα. Θα είναι η 2η παρουσία του σε προημιτελικό ΑΤΡ διοργάνωσης στο 2018.

Ένας καταπληκτικός Μάρκος Παγδατής, συνδύασε την ουσία και το θέαμα, για να κερδίσει τον Frances Tiafoe με 7-5, 6-1, έπειτα από μια σπουδαία παράσταση στο Stadium Court της Ατλάντα.

Ο 33χρονος πρωταθλητής μας, Νο. 95 στην παγκόσμια κατάταξη, κέρδισε τους 28 από τους 36 πόντους στα πρώτα του σερβίς, ενώ κατάφερε να κάνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι από τις επιστροφές, φτάνοντας 5 φορές στο break.

Όλα αυτά, ενώ έπρεπε να διαχειριστεί και το καλό ξεκίνημα του νεαρού Αμερικανού, που βρέθηκε να προηγείται με 3-1 νωρίς στο 1ο σετ. Ο Μάρκος ισοφάρισε αμέσως και στη συνέχεια έδειχνε να πατάει καλύτερα από τον Tiafoe, κάτι που πιστοποίησε και με ένα ακόμη break, για το 6-5.

Με love service game "σφράγισε" την κατάκτηση του 1ου σετ με 7-5 και στο 2ο σετ ο Tiafoe κατέρρευσε. Κρατώντας αμείωτους τους δικούς του ρυθμούς, ο Μάρκος έκανε 2 απανωτά break στα πρώτα λεπτά του 2ου σετ και προηγήθηκε με 3-0.

Στο 4ο game έσβησε 3 break points και κράτησε το σερβίς του για το 4-0, αποτελείωνοντας τον Αμερικανό, που στο 7ο game υπέστη άλλο ένα break, το 5ο στο ματς (6-1).

Ο Παγδατής, ο οποίος κέρδισε τα 12 από τα 15 τελευταία games της αναμέτρησης, προκρίθηκε για 2η φορά σε προημιτελικό ΑΤΡ διοργάνωσης φέτος, μετά από το Sofia Open στη Βουλγαρία από τον Φεβρουάριο.

Θα διεκδικήσει τον πρώτο του ημιτελικό σ' αυτή τη χρονιά, με αντίπαλο τον Αυστραλό Matthew Ebden, που είχε κερδίσει νωρίτερα τον Donald Young, με 6-4, 6-4.

Θυμίζουμε πως ο Παγδατής έχει επισκεφτεί άλλες 2 φορές την Ατλάντα. Την πρώτη, το 2015, ήταν φιναλίστ στο BB&T Atlanta Open, χάνοντας τον τίτλο από τον John Isner.

Πηγή: tennisnews.gr