Με αθλητές από 15 χώρες...

Διοργανώνεται από 24-29 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις Αντισφαίρισης στο Aphrodite Hills, το διεθνές πρωτάθλημα «Aphrodite Hills ITF Seniors open» από την ομώνυμη Ακαδημία αντισφαίρισης. Το πρωτάθλημα είναι κατηγορίας Grade 5 και προσέλκυσε σημαντικό αριθμό βετεράνων αντισφαιριστών από την Κύπρο και το εξωτερικό. Στους αγώνες λαμβάνου μέρος αντισφαιριστές από 15 συνολικά χώρες: Κύπρος, Βέλγιο, Βρετανία, Γερμανία, Ελβετία, Ελλάδα, Η.Π.Α., Θαϊλάνδη, Ιταλία, Καναδάς, Ουκρανία, Πολωνία, Ρωσία, Σλοβακία και Σουηδία.

Οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις και οι ανέσεις που προσφέρει το Aphrodite Hills Resorts συμπεριλαμβανομένων και των πολύ καλών γηπέδων άφησαν απόλυτα ικανοποιημένους τους συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα που διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Κύπρο. Σημειώνεται ότι υπήρξε αύξηση των χωρών από τις οποίες προέρχονται οι συμμετέχοντες, αφού την πρώτη χρονιά ήταν από έντεκα (11) χώρες, ενώ φέτος από δεκαπέντε (15).

Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου με τη διεξαγωγή τελικών αναμετρήσεων, όπως και τη συμπλήρωση των αγώνων στις κατηγορίες όπου το σύστημα διεξαγωγής είναι Round Robin. Οι τελικοί θα αρχίσουν στις 9.00 το πρωί και θα συνεχιστούν μέχρι το βράδυ, με τις τελευταίες αναμετρήσεις να ξεκινούν στις 18.45.

Όλα τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της ITF, στην ιστοδιεύθυνση http://www.itftennis.com/seniors .

Από Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου