Στα προημιτελικά της Zhuhai o Μάρκος

O Μάρκος Παγδατής παρουσιάστηκε βελτιωμένος σε σχέση με τον αγώνα της πρεμιέρας του στη Zhuhai, έφτασε σε μια "καθαρή" νίκη απέναντι στον Yunseong Chung και εξασφάλισε την παρουσία του στα προημιτελικά του Zhuhai Open.

Ο 33χρονος Κύπριος πρωταθλητής κέρδισε τους 23 από τους 31 πόντους στα πρώτα του σερβίς, δεν έχασε κανένα service game του και επιβλήθηκε του Chung με 6-4, 6-2 σε 1 ώρα και 21 λεπτά.

Στο 1ο σετ, που ήταν αρκετά κλειστό, ο Μάρκος χρειάστηκε να σβήσει πρώτος break point, για να κρατήσει το σερβίς του για το 3-2 στο 5ο game. Αργότερα το σερβίς του δεν απειλήθηκε και έκανε ένα πολύ σημαντικό break στο 10ο game, όταν ο Κορεάτης σέρβιρε για την παραμονή του στο σετ, για να το κατακτήσει με 6-4.

Στο 2ο σετ τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τον Μάρκο, που δεν κινδύνεψε σε κανένα service game του και έκανε break στο 4ο (3-1) και στο 8ο game (6-2), ολοκληρώνοντας την επικράτησή του.O Παγδατής, ο οποίος βρίσκεται στο Νο. 2 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά του τουρνουά της κατηγορίας Challenger 80 τον Ze Zhang, που αγωνίζεται στην πατρίδα του. Ο αγώνας θα γίνει την Παρασκευή το πρωί, περίπου στις 08:00 ώρα Ελλάδας.