Απογοήτευση για τον αποκλεισμό

Η ήττα του Ολυμπιακού από την Άρσεναλ και ο αποκλεισμός από τους 16 του Champions League δεν απογοήτευσε μόνο τους Έλληνες οπαδούς των «ερυθρόλευκων» αλλά και τους Άγγλους.

Μπορεί να ακούγεται περίεργο ότι υπήρξαν αρκετοί έλληνες οπαδοί που πανηγύρισαν σαν φίλαθλοι των «κανονιέρηδων» ,όμως είναι αλήθεια. Στην περίπτωση μας αναφερόμαστε στην Βικτόρια Σάμερς, η οποία έχει γεννηθεί στο Νησί, όμως αγαπάει την Ελλάδα σαν δεύτερο σπίτι της και σχεδόν κάθε καλοκαίρι κάνει διακοπές στα πανέμορφα νησιά μας.

Η Βρετανίδα σεξοβόμβα δηλώνει φανατική οπαδός του Ολυμπιακού και παρόλο που στεναχωρήθηκε από τον αποκλεισμό της αγαπημένης της ομάδας αποφάσισε να απαλύνει τον πόνο των «ερυθρόλευκων» βγάζοντας την φανέλα της και όχι μόνο….