Βρήκε... σύντροφο o Μαραντόνα!

Ντιέγο Μαραντόνα και Νικολάς Μαδούρο παραμένουν πολύ καλοί φίλοι με την τελευταία τους συνάντηση την Δευτέρα να περιλαμβάνει συζήτηση για πολιτική, για τις ΗΠΑ αλλά και για το ποδόσφαιρο.

Oι δύο Λατίνοι έχουν πολύ καλή διαπροσωπική σχέση και συνταντήθηκαν στο Καράκας και την Βενεζουέλα, όπου συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα και μάλιστα δεν παρέλειψαν να... πετάξουν τα βέλη του προς ΗΠΑ μεριά.

Συγκεκριμένα, ο «θεός» της μπάλας αποκάλυψε μία ανέκδοτη ιστορία όπου σε επίσκεψη του προέδρου της Αμερικής Τζορτζ Μπους ο ίδιος είχε εκφράσει την αντίδρασή του, γεγονός που εκτίμησε ο πρώην πρόεδρος της Χώρας, Ούγκο Τσάβες.

Παράλληλα με τα όσα ανέφεραν, έδωσαν υπόσχεση πως θα παίξουν κάποια στιγμή σε αγώνα ποδοσφαίρου, ενώ σε κάθε περίπτωση είναι μία ακόμα επιβεβαίωση της υποστήριξης του Μαραντόνα στο Μαδούρο, σε μία περίοδο που ο Βενεζουελάνος ηγέτης αναζητά συμμάχους στο διενθές προσκήνιο.