Γενέθλια (Πάρντο/Κάρολ)

Ένα μεγάλο πάρτι γενεθλίων διοργάνωσε ο Πάρντο στην σύζυγο του Κάρολ, η οποία συγκινημένη ευχαρίστησε την οικογένειας της και τους φίλους της μέσα από τα social media.

Η ανάρτηση της:

“Επειδή γεννήθηκα 2 μήνες πριν από ό, τι αναμενόταν, ανυπομονούσα να ζήσω και να απολαύσω τη ζωή. Κάθε μέρα είναι ένα δώρο γεμάτο ευκαιρίες, θετική ενέργεια και γενικά μια ευκαιρία να δίνω τα δυνατά μου και να συνεχίσω να μαθαίνω.

 Σας ευχαριστώ @ pardourko και το γιο μας που με κάνει να αισθάνομαι τόσο ιδιαίτερα καθημερινά και για αυτή την υπέροχη έκπληξη. 

Σας ευχαριστώ επίσης  @conandri @elsamarouda @ yiannisathanatos και τις οικογένειές σας, Andonis & Eleni & ALexandros, και όλη την οικογένεια και τους φίλους μου ... είστε πάντα μαζί μου. Ας συνεχίσουμε να μοιράζουμε ημέρες και στιγμές! 1000 ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ, ΥΓΕΙΑ & ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ !!”.