Θύμα απάτης...

Σε απόγνωση βρίσκεται ένας 66χρονος Αυστραλός συνταξιούχος ο οποίος είδε μέσα σε μερικές ημέρες να χάνονται οι κόποι μιας ολόκληρης ζωής.

Τον περασμένο Οκτώβριο ταξίδεψε στο Μπαλί όπου γνώρισε μία νεαρή και φτωχή κοπέλα.

Η κοπέλα του είπε για τις δυσκολίες της επιβίωσης και ο 66χρονος Joe της ανέφερε τις προοπτικές που θα είχε στο Perth για μία καλύτερη ζωή.

Ενθουσιασμένη, η νεαρή κοπέλα του πρότεινε να γνωρίσει την οικογένειά της και να μιλήσει στους δικούς της ανθρώπους για το Perth.

Ο Joe δέχθηκε και όταν έφτασε στο σπίτι είδε τα μέλη της οικογένειάς της να παίζουν πόκερ.

Του πρότειναν να καθίσει στο τραπέζι και παρόλο που ο 66χρονος δήλωνε πως δεν έχει καμία σχέση με τον τζόγο δέχθηκε.

Λίγη ώρα αργότερα, εμφανίστηκε στο σπίτι ένας άντρας με έναν χαρτοφύλακα γεμάτο χρήματα και προκάλεσε τον Joe σε heads-up μονομαχία.

Τα μέλη της οικογένειας της νεαρής κοπέλας έπεισαν τον Joe να παίξει και σε περίπτωση που κέρδιζε να τους έδινε τα μισά λεφτά για το νέο ξεκίνημα στην Αυστραλία.

Ο Joe θέλοντας να βοηθήσει την οικογένεια δέχθηκε αλλά παρόλο που το παιχνίδι ξεκίνησε από τα $200, έφτασε σε ανεξέλεγκτα όρια.

Ο μυστηριώδης άνδρας που δήλωνε επιχειρηματίας έφτασε σε σημείο να πραγματοποιήσει ποντάρισμα $50.000.

Ήδη ο Joe έχανε αρκετά χρήματα και δεν μπορούσε να καλύψει το συγκεκριμένο στοίχημα.

Αφού συμβουλεύτηκε για ακόμη μία φορά την οικογένεια για το πως να προχωρήσει στην παρτίδα, συνέχισε και έχασε.

Για να καλύψει το χρέος του, αναγκάστηκε να ταξιδέψει πίσω στην Αυστραλία, να πάρει τα χρήματα και να επιστρέψει να τα δώσει.

Μόλις τα έδωσε στον επιχειρηματία, τόσο ο ίδιος, όσο και τα μέλη της οικογένειας της νεαρής κοπέλας αλλά και η ίδια εξαφανίστηκαν αμέσως.

Στο μυαλό του Joe ήταν πλέον ξεκάθαρο πως έπεσε θύμα απάτης αλλά ήταν πολύ αργά καθώς έχασε $200.000 που ήταν και οι κόποι μιας ολόκληρης χωής.