Πρώτο θέμα στο Ισραήλ ο Λέβι

Πρώτο θέμα στο Ισραήλ το ντεμπούτο του Εράν Λέβι στην εθνική. Ο 32χρονος επιθετικός των 100 κιλών μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με την παρουσία του.

Στο 46ο λεπτό του αγώνα Ισραήλ - Ρουμανία το Σάββατο (24/3), ο Εράν Λέβι έζησε μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας του. Ο 32χρονος Ισραηλινός επιθετικός πραγματοποίησε ντεμπούτο στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και μόλις έκανε την εμφάνισή του, όλα τα βλέμματα συγκεντρώθηκαν πάνω του.

Όχι τόσο διότι έκανε την πρώτη του συμμετοχή, αλλά λόγω της εμφάνισής του. Βλέπετε, ο ποδοσφαιριστής της Μακάμπι Νετάνια ζυγίζει πάνω από 100 κιλά, αυτό όμως δεν στάθηκε εμπόδιο στο να κληθεί στην εθνική και να πάρει και χρόνο συμμετοχής (μπήκε στο 46').

Οι Ρουμάνοι δημοσιογράφοι έμειναν έκπληκτοι μόλις τον είδαν να μπαίνει στο γήπεδο, γράφοντας ένα σωρό ρεπορτάζ για τον Λέβι, ο οποίος έχει αγωνιστεί παλαιότερα και σε Χάποελ Χάιφα, Χάποελ Ακρε, Ασκελόν, Μπερ Σεβά, Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Εφέτος έχει βάλει έξι γκολ σε 16 ματς, ενώ μετρά και 6 ασίστ. 

 Τα τελευταία τρία με τρεισήμισι χρόνια μετρά 45 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις με την Μακάμπι Τενάγια.