Ειρωνεύτηκε... Δώνη Jr

Θύελλα αντιδράσεων από φίλους του Παναθηναϊκού σήκωσε η ειρωνική απάντηση του Γιώργου Κουτρουμπή σε ποστάρισμα του Χρήστου Δώνη. Δείτε τι ακριβώς συνέβη...

Αμέσως μετά το τέλος του χθεσινού φιλικού του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό και ενόψει της έναρξης των επίσημων αναμετρήσεων για το πρωτάθλημα ο Χρήστος Δώνης πόσταρε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram βάζοντας ως λεζάντα ένα ενωτικό μήνυμα. Συγκεκριμένα έγραψε «Καλή χρονιά να έχουμε! Όλοι μαζί μάγκες!». Όπως είναι λογικό ακολούθησαν δεκάδες σχόλια στήριξης φίλων του Παναθηναϊκού που επίσης ευχήθηκαν στον Δώνη καλή σεζόν.

Παρ’ όλα αυτά υπήρξε και ένα σε ειρωνικό ύφος και αυτό ήταν από τον πρώην παίκτη των πράσινων, Γιώργο Κουτρουμπή. Ο Έλληνας αμυντικός σχολίασε χαρακτηριστικά «Ήρεμα θα κλάψω Χρηστάκη μου». Το σχόλιο αυτό φυσικά δεν άρεσε καθόλου στους οπαδούς των πράσινων που έσπευσαν να το αποδοκιμάσουν.

Μάλιστα, το ακόμα πιο περίεργο είναι πως ο Γιώργος Κουτρουμπής δεν δίστασε μέχρι και να ανοίξει διάλογο με κάποιους από αυτούς με την κατάσταση να ξεφεύγει. Κάποια χαρακτηριστικά μηνύματα οπαδών του Παναθηναϊκού προς τον Κουτρουμπής ήταν «Τώρα εσύ θέλεις να θεωρείσαι επαγγελματίας με τέτοια συμπεριφορά;», «Γιωργάρα πάλι μάγκας από το Ινσταγκραμ το παίζεις; Σε θυμάμαι που είχες σκύψει το κεφάλι στο Κορωπί και ζητούσες συγγνώμη», «Γιωργάκη μου, γλυκό μου αγόρι αν δεν ήταν ο Παναθηναϊκός μετά την ΑΕΚ ξέρεις που θα έπαιζες;;; Ούτε στον Ιωνικό… είσαι πιο παλτό και από το παλτό του παππού μου».

Υπενθυμίζεται, πάντως πως ο Γιώργος Κουτρουμπής που αποχώρησε πέρσι τον Γενάρη από τον Παναθηναϊκό δεν το έκανε με τον καλύτερο τρόπο, αφήνοντας μάλιστα και σαφής αιχμές κατά του τότε προπονητή της ομάδας, Μαρίνου Ουζουνίδη.