"Τα κάστρα πέφτουν εκ των έσω"

Με προσωπική του δήλωση προς τα ΜΜΕ ο νέος κόουτς του Ολυμπιακού Λευκωσίας Φάντζιο Μπούις εξήγησε τους λόγους «διαζυγίου» με την ομάδα της Νίκης Βόλου κι ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές και όλους τους συνεργάτες του.

Ιδιαίτερη αναφορά κάνει στον Νίκο Ιμεράι, που τον χαρακτηρίζει «κολόνα» της ομάδας και καλεί τον κόσμο να τον στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις. O πρώην τεχνικός της Νίκης γράφει με νόημα ότι τα κάστρα πέφτουν εκ των έσω.

Η τοποθετήσή του

«Μετά από συνάντηση που είχα με το πρόεδρο της Δ.Ε ποδοσφαίρου κ. Νίκο Ιμεράι και εξηγώντας του την προοπτική της πρότασης που είχα, καταλήξαμε στη λύση της συνεργασίας μας, πάντα σε φιλικά πλαίσια, με γνώμονα το καλό της ομάδας.

Στο διάστημα παραμονής μου στην ομάδα νιώθω ότι έδωσα τα πάντα, τόσο σε προσπάθεια όσο και σε τεχνογνωσία, ούτως ώστε η ομάδα να αλλάξει επίπεδο, τόσο οργανωτικά καθώς και αγωνιστικά και να λειτουργεί πάνω σε επαγγελματικά πρότυπα. Η αρχή έγινε και η ΝΙΚΗ βαδίζει σε γερά και σωστά θεμέλια ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ Νίκο Ιμεράι και ζητώ δημόσια από το κόσμο της ομάδας να τον στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις γιατί αυτός είναι η κολόνα της ποδοσφαιρικής ΝΙΚΗΣ.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες μου, παίκτες, προπονητές, τον γενικό αρχηγό Παντελή Πρόγκνι καθώς και τους φροντιστές. Επίσης τους Γιώργο Κουτσούκη, Άκη Σουγγαρη και Κώστα Καζανιδη, πιστούς στρατιώτες της ομάδας καθώς και τον ΑΓΝΟ φίλαθλο της ΝΙΚΗΣ.

Ελπίζω κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανανταμώσουν. Στο επανιδείν.

Με εκτίμηση Fangio Buyse

Υ. Γ. ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ»