Τους πέταξαν πασχαλινά αυγά!

Οπαδοί της Βόλφσμπουργκ πέταξαν πασχαλινά πλαστικά αυγά στον αγωνιστικό χώρο λίγα δευτερόλεπτα μετά από την έναρξη του ματς με την Άιντραχτ - διεκόπη για δύο λεπτά - διαμαρτυρόμενοι για τον ορισμό αναμετρήσεων της Βundesliga τη Δευτέρα.

Η Κυριακή που μας πέρασε ήταν το Πάσχα για τους καθολικούς και πλαστικά αυγά βαμμένα σε διαφορετικό χρώμα έκαναν την εμφάνισή τους στη "Wolkswagen Arena". Οι γηπεδούχοι οπαδοί θέλησαν να εκφράσουν με αυτόν τον τρόπο τη διαμαρτυρία τους στο γεγονός ότι η διοργανώτρια αρχή του γερμανικού πρωταθλήματος ορίζει ματς κάθε Δευτέρα.

Το παιχνίδι διεκόπη για δύο λεπτά, μέχρι να μαζέψουν τ' αυγά άνθρωποι των δύο ομάδων, συμπεριλαμβανομένων και των παικτών τους.

Δεν είναι, ωστόσο, μόνον οι οπαδοί της Βόλφσμπουργκ που αντιτίθενται σε αυτό το μέτρο. Αντίστοιχοι της Ντόρτμουντ έχουν διαμαρτυρηθεί στο παρελθόν. Η Bundesliga τον περασμένο Νοέμβριο δεσμεύθηκε ότι από τη σεζόν 2020/21 δεν θα διεξάγονται αναμετρήσεις τη Δευτέρα, με εκείνα τα παιχνίδια να μετατίθενται για την Κυριακή.