Προκρίθηκε και περιμένει αντίπαλο η Ομόνοια

H Ομόνοια ενημερώνει για την τελική ευθεία στο πρόγραμμα στο Παγκύπριο Κύπελλο Βετεράνων που διοργανώνει η ΚΟΠ σε τέσσερις ομίλους. Η Ομόνοια προκρίθηκε ως πρώτη στον όμιλο της, καθώς συγκέντρωσε επτά βαθμούς σε τρεις αγώνες.

Στην τελική ευθεία μπαίνει το πρόγραμμα στο Παγκύπριο Κύπελλο Βετεράνων που διοργανώνει η ΚΟΠ σε τέσσερις ομίλους. Η ΟΜΟΝΟΙΑ προκρίθηκε ως πρώτη στον όμιλο της, καθώς συγκέντρωσε επτά βαθμούς σε τρεις αγώνες.

Στην επόμενη φάση θα συνεχίσουν οκτώ ομάδες, οι δύο πρώτες από κάθε όμιλο, ενώ ακολούθως θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για μονούς αγώνες. Μέχρι στιγμής ξεκαθάρισε το σκηνικό στον όμιλο της Λευκωσίας, όπου προκρίθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ και ο ΑΠΟΕΛ και στον όμιλο της Λάρνακας που προκρίθηκαν η Ανόρθωση και η Δυναμό Μέσα Γειτονιάς.

Απομένουν υποχρεώσεις στους άλλους δύο ομίλους για να συμπληρωθεί η οκτάδα που θα μπει στην κλήρωση για την επόμενη φάση. Για τον όμιλο Αμμοχώστου η 3η και τελευταία αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου με τους αγώνες Αθηαίνου – Σύνδεσμος Παλαιμάχων Λειβαδιών και ΕΝ Παραλιμνίου – Χαλκάνορας (30/5). Μέχρι στιγμής η βαθμολογία είναι: ΕΝ Παραλιμνίου 6, Χαλκάνορας 3, Σύνδεσμος Παλαιμάχων Λειβαδιών 3, Αθηαίνου 0.

Για τον όμιλο Λεμεσού όπου συμμετέχουν πέντε ομάδες η δράση συνεχίζεται στις 29 Μαϊου με τους αγώνες Απόλλων – Άρης και Απόλλων Αγριδιών – Νέος Αιώνας Τρικώμου. Στην τελευταία αγωνιστική θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Νέος Αιώνας – Απόλλων και Άρης – ΑΕΛ. Προηγείται η ΑΕΛ με 9 βαθμούς (εξασφάλισε πρόκριση) και ακολουθούν με 3 βαθμούς Νέος Αιώνας, Απόλλων, Απόλλων Αγριδιών και χωρίς βαθμό ο Άρης.