Για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι, η Εθνική Ελλάδας δέχεται τουλάχιστον δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, δίχως η ίδια να σκοράρει.
Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι τέτοια. Για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι (είτε φιλικό είτε επίσημο) η Εθνική Ελλάδας κάνει τραγικό πρώτο ημίχρονο και κυνηγάει στο σκορ. Στην Ζένιτσα, δύο γκολ στο 10ο και το 15ο λεπτό διαμόρφωσαν το σκορ στο 2-0, άσχετα αν η Εθνική ισοφάρισε 2-2 στο τέλος.
Στο φιλικό με την Τουρκία, τα δύο γκολ των γειτόνων ήρθαν στο 11ο και το 17ο λεπτό και το τελικό 2-1 ήρθε με γκολ στις καθυστερήσεις.
Με την Ιταλία ακόμα χειρότερα, από το 33ο λεπτό το σκορ ήταν ήδη στο 0-3.
Τώρα με την Αρμενία ένα ακόμα κρύο ντους, με το 0-1 να έρχεται στο 8ο λεπτό και το 0-2 στο 31ο, δίχως η Ελλάδα να μπορέσει να απαντήσει κάποιο τέρμα.
Αυτό το 0-9 στα πρώτα ημίχρονα των τεσσάρων τελευταίων παιχνιδιών δεν χωνεύεται με τίποτα και μαρτυρά πάρα πολλά για την εικόνα της Εθνικής Ελλάδας.