LIVE (Ολυμπιακός/ΑΕΚ)

Ολυμπιακός και ΑΕΚ ετοιμάζονται να διεκδικήσουν την κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου για τη σεζόν 2019/20 και παράλληλα να διακριθούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στη προσπάθειά τους αυτή τα κανάλια novasports θα καλύψουν όλους τους αγώνες τους.

Ήδη έχουν προγραμματιστεί επτα φιλικοί αγώνες για τους "ερυθρόλευκους" και τέσσερις για τους "κιτρινόμαυρους", πριν οι δύο ομάδες ριχτούν στη μάχη της Ευρώπης. Οι Πειραιώτες ξεκινούν νωρίτερα τους αγώνες τους, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 28 Ιουνίου και στις 16 Ιουλίου, θα αποκαλυφθούν στο κοινό τους, στο γήπεδο "Καραϊσκάκης". 

Οι ως τώρα προγραμματισμένοι αγώνες της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς είναι οι εξής: 

28/6/2019

Φιλικός αγώνας

Ολυμπιακός-Πόγκον Στσέτσιν (Πολωνία)

29/6/2019

Φιλικός αγώνας

Ολυμπιακός-Χάποελ Μπερ Σεβά (Πολωνία)

3/7/2019

Φιλικός αγώνας

Ολυμπιακός-Λέγκια Γκντανσκ (Πολωνία)

5/7/2019

Φιλικός αγώνας

Ολυμπιακός-Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ (Πολωνία)

8/7/2019

Φιλικός αγώνας

Ολυμπιακός-Ντιναμό Κιέβου (Αυστρία)

10/7/2019

Φιλικός αγώνας

Ολυμπιακός-Αμβούργο (Αυστρία)

16/7/2019

Φιλικός αγώνας

Ολυμπιακός-Νότιγχαμ (Γ.Καραισκάκης)

Στην ΑΕΚ οι αλλαγές είναι αρκετές στο αγωνιστικό τμήμα και το πρώτο διάστημα που θα δουλέψουν μαζί προπονητής και ποδοσφαιριστές πολύ σημαντικό. Η ομάδα του Μιγκέλ Καρντόσο θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Πολωνία και εκεί θα δώσει τέσσερις αγώνες: 

7/7/2019

Φιλικός αγώνας

ΑΕΚ-Γκόρνικ Ζάμπρζε (Πολωνία)

12/7/2019

Φιλικός αγώνας

ΑΕΚ-Τρέντσιν (Πολωνία)

15/7/2019

Φιλικός αγώνας

ΑΕΚ-Μακάμπι Νετάνια (Πολωνία)

16/7/2019

Φιλικός αγώνας

ΑΕΚ-Στάλ Στάλοβα Βόλα (Πολωνία)

Μετά το πέρας των φιλικών αγώνων προετοιμασίας Ολυμπιακός και ΑΕΚ - θεωρείται βέβαιο ότι θα γίνουν κι άλλα φιλικά - θα ριχτούν στις ευρωπαϊκές τους "μάχες". Οι "ερυθρόλευκοι" ξεκινούν την προσπάθειά τους για να δώσουν το παρών στο UEFA Champions League από τον δεύτερο προκριματικό γύρο. Αντίπαλός τους η Βικτόρια Πλζεν. Ο αγώνας ρεβάνς (30 ή 31 Ιουλίου) που θα κρίνει την πρόκριση θα μεταδωθεί από τα κανάλια Novasports. 

H AEK έχει εξασφαλίσει το «καλό» ευρωπαϊκό εισιτήριο και θα αγωνιστεί στον τρίτο προκριματικό γύρο. Οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν 8 και 15 Αυγούστου και ο αγώνας του Ολυμπιακού Σταδίου θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κανάλια Novasports.