Cablenet/PrimeTel

Σε ισχύ τίθεται από την 1η Ιουλίου 2019 η εμπορική συμφωνίαPrimeTel και Cablenetπου θα προσφέρει σε όλους τους νέους και υφιστάμενους συνδρομητές των δύο εταιρειών,αμοιβαία πρόσβαση σε όλο το αθλητικό περιεχόμενο που έχουν εξασφαλίσει. 

Σε πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής λίγκας αναδεικνύονται PrimeTel και Cablenet, προβάλλοντας μία ολοκληρωμένη και συναρπαστική αθλητική τηλεοπτική εμπειρία. Οι δύο εταιρείες, όπως έχουν ήδη ανακοινώσει, ένωσαν τις δυνάμεις τους με σκοπό να προσφέρουνστους Κύπριους φιλάθλους, κορυφαίο αθλητικό θέαμα από τα κυπριακά και διεθνή γήπεδα με μία μόνο συνδρομή. 

Δυναμικό ξεκίνημα με σημαντικά φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας

Όλα είναι έτοιμα για ένα συναρπαστικό ξεκίνημα στη νέα τηλεοπτική σεζόν που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από όλους τους φίλους του αθλητισμού. Η δράση ξεκινάει με επιλεγμένα φιλικά ποδοσφαιρικά παιχνίδια προετοιμασίας των ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωσης, Ομόνοιας, ΑΕΚ και Πάφου, από την Κύπρο και το εξωτερικό, ενώ παράλληλα θα μεταδοθούν οι ευρωπαϊκές μάχες του ΑΠΟΕΛ για τον β' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όλη η αγωνιστική δράση στην οθόνη σου 

Οι νέοι και υφιστάμενοι συνδρομητές της PrimeTel και της Cablenet θα έχουν στη διάθεσή τους συνολικάπέραν των 10 αθλητικών καναλιών, τα οποία θα προβάλλουν ζωντανά περισσότερους από 40 αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ εβδομαδιαίως, μέσα από τα κανάλια CablenetSports 1HD& 2HD, PrimeΤel 1HD, 2HD& 3HD και Novasports.

Στις δύο πλατφόρμες θα παίζουν «μπάλα» μερικές από τις δημοφιλέστερες ομάδες της Κύπρου, Ομόνοια, ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση, Πάφος, Ερμής και Καρμιώτισσα.Από τοτηλεοπτικό πρόγραμμα δε λείπουνσπουδαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπωςτο Ισπανικό πρωτάθλημα “LaLiga”, η Γερμανική “Bundesliga”και το Γαλλικόπρωτάθλημα “Ligue 1”, καθώς και οι διοργανώσεις των κυπέλλων Copa Del Rey, Supercup καιCoupe de laLigue. Το υπερθέαμα συμπληρώνεται με αγώνες του Ελληνικού ΠρωταθλήματοςSuperleague, το πρωτάθλημαΣουηδίας,τημπασκετικήEuroleague, καθώς και τιςκορυφαίες διοργανώσεις γκολφ, US Open, The Open και PGA Championship, σε απευθείας μετάδοση από τα κανάλια Novasports.

Απόκτησε το πιο πλούσιο τηλεοπτικό περιεχόμενο σήμερα

Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν άμεσα πρόσβαση στο ολοκληρωμένο αυτό πακέτο προβολής αθλητικών αγώνων μπορούν να ενημερωθούν για τις ισχύουσες προσφορές από τις δύο εταιρείες. Οι νέοι συνδρομητές παροτρύνονται να προχωρήσουν άμεσα στην επιλογή παρόχου, ώστε να ολοκληρωθεί έγκαιρα η διαδικασία εγκατάστασης και να μην χάσουν ούτε λεπτό αγωνιστικής δράσης.

Πακέτα Δημόσιας προβολής(PublicViewing)

Στο πλαίσιο της συμφωνίας κοινής διαχείρισης διατίθενται πακέτα δημόσιας προβολής γιαχώρους εστίασης, ψυχαγωγίας και για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, κάτω από μια ενιαία συνδρομή. Με αυτόν τον τρόποαπλοποιείται η διαδικασία εγγραφής και εγκατάστασης για όλους τους ενδιαφερόμενους, ενώ οι υφιστάμενεςσυνδρομέςπρόκειται να αναβαθμιστούν αυτόματα. 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο(+357) 22027000

Πακέτα Διαφήμισης 

Παράλληλα, οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να διαφημιστούν μέσα από 5 αθλητικά κανάλια, τα οποία θα προβάλλουν ένα πολύ δυνατό και συναρπαστικό Κυπριακό αθλητικό περιεχόμενο και να προσεγγίσουν το φίλαθλο κοινό και τις πιο δημοφιλείς ομάδες. 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο(+357) 25 100880

Περισσότερες πληροφορίεςγια ισχύουσες προσφορές των δύο εταιρειών καλέστε στα:

Εξυπηρέτηση ΠελατώνCablenet: 130 

Εξυπηρέτηση ΠελατώνPrimeTel: 133