Eurovision 2015: Φαβορί για πρόκριση η Ελλάδα

Με τον πρώτο ημιτελικό και την συμμετοχή της Ελλάδας  και της Κύπρου ξεκινάει απόψε ο μεγάλος διαγωνισμός της Eurovision που διεξάγεται στην Αυστρία. 
Η Μαρία Ελένη Κυριακού με το «One Last Breath» θα ανέβει στη σκηνή του Stadthalle της Βιέννης και εμφανίζεται στη έκτη θέση . Σύμφωνα με τον Stoiximan.gr είναι ένα από τα πρώτα φαβορί στον Stoiximan.gr για να περάσει στην επόμενη φάση μαζί με Ρωσία και Γεωργία. 
Στον δεύτερο ημιτελικό που διεξάγεται αύριο η Σουηδία είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την νίκη και πρόκριση στον τελικό με τον Mans Zelmerlow να έχει απόδοση  1,40 πολύ μακριά από την δεύτερη Σλοβενία με 7.00.  
Ο Γιάννης Καραγιάννης θα δώσει την δικιά του μάχη με το «One Thing I Should Have Done» και σύμφωνα με τις αποδόσεις που βλέπουμε στον Stoiximan.gr θα είναι μέσα στους πρώτους 10 που θα περάσουν στον τελικό. 
Οι ημιτελικοί και οι τελικοί της Eurovision θα είναι διαθέσιμοι για live στοίχημα από τον stoiximan.gr . Ενώ μετά το τέλος του 2ου ημιτελικού θα εμφανίζονται μια πλειάδα ειδικών στοιχημάτων  στην ιστοσελίδα. 
Δείτε το Infographic για τον 60ο διαγωνισμό της Eurovision