Συντήρηση κλιματιστικού ULTRASONIC από τη Unicars!

Συντήρηση κλιματιστικού ULTRASONIC από τη Unicars!


Η σωστή συντήρηση του κλιματιστικού πέρα από την απόδοση έχει να κάνει και με την υγεία μας!
Ο καθαρισμός με υπερήχους είναι η νέα, επαναστατική μέθοδος καθαρισμού στα κλιματιστικά και έχει τη δυνατότητα να φθάνει σε πολύ μικρές εσοχές και να αφαιρεί τους ρύπους που έχουν εγκλωβιστεί, πολύ αποτελεσματικά. Χρησιμοποιεί σπηλαιώδη φυσαλίδες που προκαλούνται από τον συνδυασμό ειδικού καθαριστικού υγρού και υψηλή πίεση συχνότητας. Αυτή η ενέργεια διαπερνά επίσης τυφλές οπές, ρωγμές και εσοχές. Αφαιρεί επιμελώς όλα τα ίχνη της μόλυνσης σφιχτά προσκολλημένα ή ενσωματωμένα σε στερεές επιφάνειες.
Η ετήσια συντήρηση του κλιματιστικού θα εντοπίσει τυχόν δυσλειτουργίες, θα γλιτώσετε χρήμα και χρόνο, ενώ ταυτόχρονα  ο σωστός και συστηματικός έλεγχος, θα σας εξασφαλίζει μέγιστη απόδοση και καθαρό περιβάλλον για εσάς και την οικογένεια σας.
Αυτό το καλοκαίρι STAY COOL με το νέο πακέτο συντήρησης κλιματιστικού Unicars με μόνο €69 για Volkswagen, SEAT, SKODA και Audi. To πακέτο συμπεριλαμβάνει γενικό έλεγχο συστήματος, έλεγχο και συμπλήρωση ψυκτικού αερίου, αντικατάσταση φίλτρου γύρης και εσωτερικό ULTRASONIC καθαρισμό του συστήματος του αυτοκινήτου σας. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
Επικοινωνήστε με τα συνεργεία μας παγκύπρια.
Αυτό το καλοκαίρι. STAY COOL.