Give yourself a little Festive Treat!

Τα Costa Coffee μας έβαλαν για τα καλά στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, στην πρώτη επίσημη παρουσίαση των Χριστουγεννιάτικών τους ροφημάτων και εδεσμάτων που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου στο κεντρικό Costa Coffee στη Λευκωσία.
Gingerbread Man Latte, White Hot Chocolate, Caramel Fudge Hot Chocolate, Salted Caramel Cappuccino, Mulled Winter Fruits και Black forest Hot Chocolate. 6 μοναδικά ροφήματα που απογειώνουν τη γεύση και προσφέρουν μοναδικές στιγμές απόλαυσης. Ειδικά όταν προσφέρονται στα χριστουγεννιάτικα Take Out Cups που φτιάχτηκαν ειδικά για να κάνουν τα Χριστούγεννα ακόμα πιο διασκεδαστικά.
Salted Caramel Muffin, Billionaire Tart, Black Forest Profiterol Cake, Orange & Cranberry Muffin, Honeycomb Crunch & Mini Festive Muffins. Το ένα πιο λαχταριστό από το άλλο. Κάθε μπουκιά και μια γιορτή νοστιμιάς που μας κάνει… αχόρταγους.
Η γιορτή συνεχίστηκε με την παρουσίαση και του μεγάλου διαγωνισμού των Costa Coffee με δώρο ένα IPAD MINI. Ο τρόπος συμμετοχής άκρως απλός και παιχνιδιάρικος: μπαίνουμε στη σελίδα Facebook Costa Coffee Cyprus, βγάζουμε selfie με το δικό μας  χριστουγεννιάτικο  Take Out Cup, ποστάρουμε τη φωτογραφία με το #festivecostacy και ευχόμαστε να είμαστε εμείς οι τυχεροί της κλήρωσης.
Τέλος, τα Costa Coffee, μέσα σε όλα αυτά, δεν ξέχασαν και τον κοινωνικό τους ρόλο: με την αγορά ενός χριστουγεννιάτικου κεραμικού φλιτζανιού Costa Coffee δίνεται €1 στον ΠΑΣΥΚΑΦ για την ενίσχυση του έργου του στους καρκινοπαθείς και στις οικογένειές τους.
Η εκδήλωση των Costa Coffee ήταν γεμάτη εκπλήξεις, γεύσεις, δώρα και αγάπη. Ήταν μία εκδήλωση γεμάτη Χριστούγεννα.