Βραβείο Ασφαλείας ExxonMobil /ΕSSO Κύπρου

Εισφορά στον Σύνδεσμο Ευημερίας Ατόμων με Νοητική Αναπηρία

Χρηματική εισφορά ύψους €2040 προσέφερε η ExxonMobil/Εsso Κύπρου στον Σύνδεσμο Ευημερίας Ατόμων με Νοητική Αναπηρία.

Η εισφορά εμπίπτει στα πλαίσια του Βραβείου Ασφαλείας Υπαλλήλων Εγκαταστάσεων Λάρνακας που καθιέρωσε η εταιρεία τα τελευταία 14 χρόνια.  Βάσει του θεσμού αυτού, Υπάλληλοι της εταιρείας προτείνουν φιλανθρωπικά ιδρύματα που επιτελούν κοινωφελές έργο και τα οποία επωφελούνται των ποσών που εισφέρει η Εταιρεία,  εφόσον οι ίδιοι εργάζονται σε πλαίσια ασφάλειας.

Ο Σύνδεσμος Ευημερίας Ατόμων με Νοητική Αναπηρία ιδρύθηκε το 1990 με πρωτοβουλία γονιών και φίλων. Παρέχει ημερήσια φροντίδα, απασχόληση και εκπαίδευση σε ενήλικα άτομα με βαριά νοητική υστέρηση και πολλαπλές αναπηρίες που δεν τυγχάνουν φροντίδας από άλλα ιδρύματα.  Οι υπηρεσίες φυσιοθεραπείας, εργοθεραπείας και δημιουργικής απασχόλησης είναι ζωτικής σημασίας για τα άτομα που φιλοξενούνται στα προγράμματα αυτά.  Απώτερος σκοπός του Συνδέσμου είναι η ανεξαρτητοποίηση των ατόμων αυτών και η ένταξη τους στον κοινωνικό σύνολο.

Στο στιγμιότυπο ο Διευθυντής Εγκαταστάσεων Λάρνακας της  ExxonMobil/Εsso Κύπρου κος. Γιώτης Τσερκέζος μαζί με την κα. Κάσια Χρυσοστόμου, Υπεύθυνη Κοινωνικής Ευθύνης της ExxonMobil/Εsso (δεξιά) παραδίδουν την επιταγή στον κ. Πέτρο Μάρκου και στην κα. Γιαννούλα Κυριακίδου,  μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου.