Το Βραβείο 2016 GOOD DEISGN® στο HYUNDAI IONIQ

Σε αναγνώριση της φιλοσοφίας πίσω από τον επιτυχημένο δημιουργικό σχεδιασμό του,
το Hyundai IONIQ βραβεύτηκε με το βραβείο 2016 GOOD DESIGN®. Η Hyundai βραβεύεται για δύο συνεχόμενες χρονιές, γεγονός που την καθιστά την πρώτη εταιρεία που
το επιτυγχάνει. Το IONIQ κυκλοφορεί σε τρεις εκδόσεις - υβριδικό, ηλεκτρικό υβριδικό και ηλεκτρικό.

Το IONIQ αναμένεται να ελκύσει μια νέα φιλοσοφία ανθρώπων που νοιάζονται για
το περιβάλλον, ιδιαίτερα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ως η μοναδική αυτοκινητοβιομηχανία που προσφέρει μια τέτοια πλατφόρμα με τρεις ενδιαφέρουσες εκδόσεις. Το IONIQ έρχεται να ικανοποιήσει την επιθυμία των αγοραστών που επιζητούν αποτελεσματική συμπεριφορά, συνδυασμένη με χαμηλές εκπομπές ρύπων, χωρίς συμβιβασμούς στις επιδόσεις, τον σχεδιασμό και τις ανέσεις. Το συγκεκριμένο ετήσιο βραβείο έχει καθιερωθεί από το Chicago Athenaeum: Μουσείο Αρχιτεκτονικής και Σχεδιασμού, σε αναγνώριση του πιο δημιουργικού, τελευταίας τεχνολογίας βιομηχανικού προϊόντος σ’ όλο τον κόσμο. Ως το αρχαιότερο του είδους, το βραβείο GOOD DESIGN® απονέμεται μετά από απόφαση κριτικής επιτροπής, που αποτελείται από ανεγνωρισμένους διεθνώς επαγγελματίες δημιουργούς, αρχιτέκτονες, ειδικούς και ανθρώπους του πολιτισμού γενικότερα.

Μεταξύ των χιλιάδων συμμετοχών, η Hyundai ξεχώρισε για το υψηλής ποιότητας και δημιουργίας αποτέλεσμα, γεγονός που αποτελεί αναγνώριση της προσπάθειας της εταιρείας για συνεχή τεχνολογική ανάπτυξη.

Η επίσημη τελετή των βραβείων θα γίνει στη Νέα Υόρκη, στις 27 Ιανουαρίου 2017,
σε ειδική βραδιά. Οι τιμώμενοι θα “παρελάσουν” για το κοινό στις ιστοσελίδες
www.chi-athenaeum.org  και  www.europeanarch.eu