ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Παρέλαβε το Audi A1 Sportback ο μεγάλος τυχερός - Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη προωθητική ενέργεια

Στη φωτογραφία ο κ. Δημήτρης Λευκαρίτης και η κ. Γεωργία Λευκαρίτη, Διοικητικοί Σύμβουλοι της Petrolina (Holdings) Public Ltd, παραδίδουν στον κ. Ιωάννη Γεωργίου το Audi A1 Sportback.

Το μεγάλο δώρο της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, ένα αυτοκίνητο AUDI A1 1.0TFSI SPORTBACK STRONIC  με πλούσιο εξοπλισμό, αξίας €20.460, παρέλαβε ο μεγάλος τυχερός της χριστουγεννιάτικης προωθητικής ενέργειας της Εταιρείας, κ. Ιωάννης Γεωργίου (αρ.κουπονιού 168760), κάτοικος Λευκωσίας. 

Η τελετή παράδοσης πραγματοποιήθηκε στα Κεντρικά Γραφεία της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στη Λάρνακα, στις 19 Ιανουαρίου 2017, στην παρουσία στελεχών, συνεργατών και προσωπικού της εταιρείας.

Με την παράδοση του αυτοκινήτου, η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ολοκλήρωσε μια ακόμη άκρως επιτυχημένη προωθητική ενέργεια. Μέσα από τη διαδικασία ξυστού κουπονιού, χιλιάδες τυχεροί είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν καύσιμα κίνησης και θέρμανσης αξίας από €2 μέχρι €100, με αποκορύφωμα την κλήρωση του Audi A1 Sportback, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιανουαρίου 2017. 

H ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ συγχαίρει τον τυχερό και ευχαριστεί το κοινό για τη μεγάλη ανταπόκριση και τη σταθερή στήριξη.