Η ΟΠΑΠ Κύπρου κοντά στη ΣΤΟΚ για 22η χρονιά!

Για 22η χρονιά η ΟΠΑΠ Κύπρου πρόσφερε αθλητικό υλικό σε αγροτικά σωματεία μέλη της ΣΤΟΚ (Συνομοσπονδία Τοπικών Ομοσπονδιών Κύπρου). Η παράδοση του υλικού έγινε σε απλή τελετή στα γραφεία της ΟΠΑΠ Κύπρου τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, 2017.

Στο χαιρετισμό του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, Δημήτρης Αλετράρης, αναφέρθηκε στον πολυσήμαντο ρόλο που τα αγροτικά σωματεία έχουν στις τοπικές κοινωνίες,  εξακολουθώντας να συνθέτουν ένα τεράστιο κεφάλαιο στην κυπριακή κοινωνία. «Στη βάση αυτής της γνώσης», τόνισε ο κύριος Αλετράρης, «αλλά και του σεβασμού στο έργο σας, συνεχίζουμε και φέτος τη χορηγία αθλητικού υλικού. Η ανάγκη να κρατηθούν τα σωματεία σας, σαν κοινωνικά κύτταρα, υποχρεώνει όλους να στηρίξουμε την προσπάθειά σας. Ως ΟΠΑΠ στεκόμαστε κοντά σας με συνέπεια και ειλικρίνεια. Αυτό κάνουμε στα 48 σχεδόν χρόνια παρουσίας της ΟΠΑΠ στην Κύπρο, για το σύνολο της κυπριακής κοινωνίας». 

Ο κύριος Αλετράρης, συνεχάρη επίσης τις Ομοσπονδίες που γιόρτασαν πρόσφατα ή θα γιορτάσουν σύντομα τις επετείους ίδρυσής τους, όπως η ΕΠΟΛ (60 χρόνια δράσης) και η ΑΟΚΝΕΛ (40 χρόνια δράσης) καθώς και την ίδια την ΣΤΟΚ η οποία συμπληρώνει φέτος σαράντα χρόνια ζωής. 

Μιλώντας εκ μέρους των σωματείων που παρέλαβαν αθλητικό υλικό, ο πρόεδρος της ΣΤΟΚ Μαρίνος Τιμοθέου, ευχαρίστησε την ΟΠΑΠ Κύπρου για την συνέπειά της λέγοντας ότι «η προσφορά σας αυτή αποτελεί ανάσα για τα μέλη μας τα οποία μέσα σε φοβερές δυσκολίες και με πενιχρά μέσα, παλεύουν για να κρατηθούν στη ζωή. Να ξέρετε ότι σεβόμαστε τα όσα η ΟΠΑΠ Κύπρου προσφέρει στον τόπο μας και σας θεωρούμε δυνατούς και ειλικρινείς φίλους μας». Ο κύριος Τιμοθέου εξέφρασε επίσης τη στήριξη του συνόλου του αγροτικού ποδοσφαίρου στην ΟΠΑΠ Κύπρου, προσδοκώντας, όπως είπε, «να συνεχίσει απρόσκοπτα να βοηθά την κυπριακή κοινωνία σε όλους τους τομείς». 

Από την θεσμοθετημένη χορηγία της ΟΠΑΠ Κύπρου επωφελούνται σωματεία από τις Ομοσπονδίες: ΕΠΟΠΛ, ΠΟΕΛ, ΑΠΟΕΣΠ, ΕΠΟΛ, ΠΑΑΟΚ, ΑΟΚΝΕΛ, Πανσόλειος, ΕΠΕΛ, ΠΟΑΛ, ΠΟΕΠΑ, ΟΠΝ ΣΕΚ και ΠΟΑΣΠ.