Speedo Fastskin LZR Racer X: Μέγιστη ταχύτητα στην κολύμβηση!

Αξιοποιώντας την ανατροφοδότηση που έλαβε από κολυμβητές, προπονητές και ειδικούς της κολύμβησης, η Speedo έβαλε στόχο τη δημιουργία ενός μαγιό που θα τους έκανε να νιώσουν ταχύτεροι και θα τους έδινε κατά συνέπεια την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται για να γίνουν ταχύτεροι, προσφέροντας στους λάτρεις της αγωνιστικής κολύμβησης την πιο πλατιά γκάμα επιλογών σε μαγιό σχεδιασμένα για να μεγιστοποιούν την επίδοση και να δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές υδροδυναμικές συνθήκες για ταχύτητα.

Αναπτύσσοντας τον τέλειο συνδυασμό συμπίεσης, δομής, ευαισθησίας και στήριξης, το Speedo Fastskin LZR Racer X χρησιμοποιεί δύο υφάσματα για να δημιουργήσει το μοναδικό Dual Construction Fabric. Αυτό επιτυγχάνεται με την χρήση του LZR Racer CompreX στα πόδια, το οποίο παρέχει τον ανώτατο βαθμό συμπίεσης αυτή τη στιγμή και του LZR Racer PulseLite για το σώμα. Ο συνδυασμός αυτός καταφέρνει να προσφέρει στοχευμένη συμπίεση, χωρίς όμως κανένα συμβιβασμό όσον αφορά την ελαστικότητα και την άνεση. Η τελευταία επιτυγχάνεται και με βελτιωμένα τελειώματα υψηλής ποιότητας, που περιλαμβάνουν άκριες κομμένες με laser, λουριά ακριβείας και βελτιωμένα ελαστικά ανοίγματα, ο συνδυασμός των οποίων παρέχει στον κολυμβητή υψηλότερα επίπεδα άνεσης από ποτέ. Οι ραφές με αυξημένη στήριξη προσφέρουν βελτιωμένη δομή και υποβοηθούν τη σωστή στάση του σώματος μέσα στο νερό, ενώ τα Ab Activators αυξάνουν την ευαισθησία, επιτρέποντας στον κολυμβητή να συντονίζεται καλύτερα με το νερό την ίδια στιγμή που προάγουν την ενεργοποίηση του κορμού για καλύτερη μυϊκή τάση και στάση του σώματος.

Εμπνευσμένο από τις κινητικές μυϊκές αλυσίδες του ανθρώπινου σώματος, το φουτουριστικό σχήμα «Χ» ρέει σε ολόκληρο το κομμάτι, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση του κολυμβητή και κάνοντάς τον να ξεχωρίζει. Το Speedo Fastskin LZR Racer X είναι η πιο προηγμένη τεχνολογία της εταιρείας από την επιβολή νέων κατευθυντήριων γραμμών από την FINA (Federation Internationale de Natation) τον Ιανουάριο του 2010.

Η Speedo το έκανε γρήγορο. Εσείς, μπορείτε να το κάνετε γρηγορότερο!

Βρείτε το Speedo Fastskin LZR Racer X στα καταστήματα Famous Sports σε όλες τις πόλεις, ή αποκτήστε το ηλεκτρονικά στο www.famousports.com